Tiistai 5

Hellurei! Nyt maanantai selätetty ja sikeästi nukutun yön jälkeen kohti tiistaita! Sain vihdoinkin kuitattua aikaerosta tulleet univelat viikonloppuna ja huomaa heti olevansa taas paljon virkeämpi kun viime viikolla, jolloin muistutin jo iltapäivällä lähinnä zombieta..
Ostin reissusta Sephorasta vaikka mitä uusia kosmetiikkalemppareita, joita pitäisi ehtiä esitellä täälläkin pikimmiten! Lemppariksi on noussut mm. Stilan HD BB-voide, jota löytyi kerrankin ensinnäkin oikeassa sävyssä, kivasta koostumuksesta puhumattakaan. Pientä esittelyä ostoksista tulossa muutenkin heti, kun saan siirreltyä kuvia koneelle vielä toiselta muistikortilta.

Kuvassa muuten French Connectionin mekko, jonka myöskin löysin muutamalla kympillä sieltä Jersey Gardensin outletistä Saksiltä, tykkään! 🙂

Pitäisi pyytää joku valoarkkitehti tai vastaava suunnittelemaan jotain järkeviä ratkaisuja tänne kotiin, en nimittäin kestä sitä ettei täällä keltaisessa valossa saa ikinä otettua kuvia, joista saisi jotain selvää, argh! Sitä päivänvalon saapumista tässä odotellessa..

Mutta nyt tuonne ihanaan lumimyräkkään käyttämään koira ja sitten töihin! Kivat tiistait 🙂

14 vastausta artikkeliin “Tiistai 5”

  1. Kiva tuo mekko! Hei joo, vinkkaapa jotain uusia hyviä kosmetiikkajuttuja – oon menossa kolmen viikon päästä Nykiin ja työreissu kun on kyseessä, niin pitää olla skarppina täsmäiskuilla Sephorassa, Nikellä jne. No time to waste! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.