Diamond Head

Nyt taas vaihteeksi näitä matkapostauksia.. En ole vieläkään (!!) saanut siirrettyä loppuja matkakuvia kortilta koneelle, mikä laiskamato musta onkaan tullut.. Onneksi huomenna jo viikonloppu, niin jää taas aikaa puuhailla, siivoilin ja järjestelin nimittäin eilen töiden jälkeen koko päivän. Matkalaukkukin ihme kyllä saatu purettua jo ajat sitten 😀

Kävin viimeisellä lomaviikolla Diamond Headin kraaterilla vaeltamassa ja katselemassa maisemia Waikikille ja ympäri Oahua. Diamond Head on siis tosiaan vulkaaninen kraateri, joka on suosittu nähtävyys saarella. Itse paikalle köröttelin bussilla, josta vaelsin ylämäkeä itse kraaterille puolisen tuntia, mikä kyllä jo otti ihan liikunnasta kun aikamoista nousua oli. Pientä aamuliikuntaa siis! 😉

Näkymiä matkan alusta.. 
Sisäänpääsy monumentille oli yhden dollarin, mikä nyt ei kovasti lompakkoa verottanut. Tuolla alatasanteella, ennen varsinaista vaellusta oli vessat, vesipisteitä ja pieni kioski snacksejä varten, itse kraaterilla kun ei ollut enää mitään mahdollisuutta ostaa mitään, saati sitten käydä vessassa.
Tuolla ”vaelluksella” tuli kyllä nähtyä jos mimmoista uhkarohkeaa porukkaa, jotka olivat lähteneet nousemaan tuota matkaa varvassandaaleilla tai muuten tosi huonokuntoisena, siellä kun olisi pökrännyt kesken matkan, niin ei olisi apu ollut kyllä aivan lähellä, varsinkin kun nousuun ja huipulta paluuseen oli ohjeuistus varata aikaa ainakin 1,5-2 tuntia.
Mun uusi lukaali niiin sijaitsisi tuolla alhaalla meren rannalla!! Zoomailin noita hökkeleitä tuossa paraatipaikalla, eikä ihan halvoilta näyttäneet 😀
Sielläpä näkyy koko Waikiki!

Mutta maisemat olivat kyllä kaiken kiipeämisen arvoise, vaikka tuo itse kraateri näytti kuvissa hienommalta kuin mitä se sitten todellisuudessa oli.

Muita käyneet Diamond Headissa?! Seuraavaksi täytyy siirtää koneelle ne Hanauma Bayn snorkkelireissun kuvat! 🙂

10 vastausta artikkeliin “Diamond Head”

 1. Voi vitsit näyttää niin kivalta tuo paikka 🙂

  Hei ja en tiedä onko tämä sen henkilökohtaisempi kysymys kun vitamiinejen syöminen, mutta en nyt tiedä vastaatko tähän vai et, mutta koitetaan 😀
  Eli syötköhän e-pillereitä ja mitä merkkiä? Ajattelin kun itse olen aloittamassa huonoon ihoon, mutta pelkään sivuvaikutuksia ja että nämä vaikeuttavat laihtumista, koska olen ylipainoinen. Mutta itse näytät hyvinvoivalta ja hoikalta niin siksi kysyn 😀 heh

  1. juu syön yasminelleä, olin yli 6kk ilman, sitä ennen yasmin, nyt lääkäri vain uusi vahingossa väärät jonka vuoksi aloitin nuo toiset. Itse en ole huomannut eroa painoon ollenkaan, mitä nyt rinnat kasvaa 😀 mutta kun ne keväällä lopetin, niin huomasin kyllä hiuksien ja ihon rasvoittuvan helpommin, eli kyllä ne rasvaisuutta poistavat! 🙂

 2. Moikka, kuulin A:lta tästä sun blogista ja piti tulla tsekkaamaan jo aikapäiviä sitten. Parempi myöhään kun ei milloinkaan! Vitsi millä reissulla ootte olleet….kade! T:lle terkkuja!

  1. MOI!! Arvasin heti kuka kommentoi, kun avattiin Tompan kanssa tämä kommentti! 😀 Terkkuja takasin ja kyllä on jo ikävä takaisin lomalle!

 3. Luin sun blogia todella tiiviisti, mutta noin vuos sitten vaan jotenkin unohtui tämän blogin seuraaminen. Nyt tulin kurkkaamaan mitä täällä tapahtuu ja voi että. Melkeen rupesin itkemään siitä että oot päässyt Havaijille. Mun suurin unelma elämässäni on päästä sinne tokaa kertaa. Ei tässä kommentissa ollu mitään järkeä mutta KÄÄK nyt taas kuumottaa 😀

 4. Myöhäistonttu täällä vastailee kaikkiin vanhoihin postauksiin :'D oon ite ollu Havaijilla vuonna 08 ja silloin käytiin helikopterilla katsomassa jotain kraateria mutta se oli toiminnassa ja en kyllä muista oliko millä saarella 😀 samoilla saarilla käytiin ku sinäkin! Ja aivan I-HA-NA paikka! Ah
  Veronica

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.