Vinkki: 100 mekkoa 9,95 eurolla!

Kivaa viikonloppua kaikille! Huomasin juuri sähköpostista, että Nellyllä on alkanut kamppis, jossa on 100 mekkoa hintaan 9,95e!! Melkoisen huisi tarjous ja ajattelin vinkata asiasta teillekkin, vielä kun kokoja on jäljellä 😉

Tarjous on voimassa 11.2 asti, joten kannattaa toimia nopeasti. Itse alan selailemaan mekkoja N-Y-T, NYT! 🙂 Mekot löytyvät siis TÄÄLTÄ!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048674)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

6 vastausta artikkeliin “Vinkki: 100 mekkoa 9,95 eurolla!”

  1. Oii mikä tarjous!Kiitos kun kerroit, tilasin heti 😀 Harmittaa kyllä ihan julmetusti kun tuolla oli IHAN TÄYDELLINEN mekko ja sitten "tuotetta ei ole" -teksti tulee sen kohdalla..nouu!

  2. Sinä maailman paras bloggaaja voitko auttaa mua!! 😀 kun oon yrittäny tehä picasalla itelleni banneria jossa on 3 kuvaa vierekkäin ja niitten kuvien alkapuolella mun blogin nimi ja sitten kun sain siitä "täydellisen" ja laitoin sen mun blogiin huomasin että se oli aivan suurta kokoa! kuinka suuria niiden kuvien pitää olla? (:

    1. Heheh 😀 Voi itku kun olen maailman huonoin bannerin tekijä! Tuo nykyinen on ensimmäinen kuvabanneri jonka ikinä tein ja nuo instagram-kuvat ovat jo valmiiksi jo niin pieniä.. Kokeilitko sitä "sovita kuva ruutuun" tai vastaava, jolloin banneri muuntuu tuohon ruutuun sopivaksi eikä näy todellisessa koossa? Tietääkseni laitoin itse sillä tavalla 🙂

  3. moikka iines. tästä on varmaan jo vuos kun oon viimeksi kommentoinu sulle tänne.. oon aina ihaillu tätä sun blogia. onks sul enään bixu, asustaks sää viel helsingissä? oot kyl muuttunu ulkonöäöllisesti aika paljon siitä kun alotin lukemaan blogiasi. olit sillon aika teini ja tykkäsit tehä tänne aina tosi paljon video postuaksia. on muuten harmi kun niitä ei enään oo youtubessa? niit ois niin kiva kattoa.. mutta hyvää kevättä sulle <3

    1. Moikka, kiva kun kommentoit! Joo Bixu on täällä Helsingissä. On mulla jotain videoita vielä youtubessa, mutta osan olen piilottanut, harmi kyllä ei ole ollut nyt aikaa kuvailla uusia videoita :/ Kivaa kevättä sinne myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.