Philips Wake-up lightin voittaja!

Onneksi eräs lukija muistutti minua tuon taannoisen Philipsin Wake-up lightin voittajan arvonnasta, koska olin itse unohtanut asian aivan täysin!! Sain nyt kuitenki vihdoin ja viimein arvonnan suoritettua ja voittajakommentti löytyy alta.. 

Kirkasvalolamppu meni seuraavalle onnekkaalle kommentoijalle:

”Anonyymi9. tammikuuta 2013 14.38

Uaaah, toi sopisi meikäläiselle kuin nenä päähän! Viime aikoina herääminen on ollut vaikeampaa ja vaikeampaa, ja torkku-nappia on tullut painettua turhankin monta kertaa putkeen aamuisin. Asiassahan ei olisi muuten ongelmaa, mutta työ- ja koulujuttujen hoitaminen siirtyy samalla koko ajan. Sitten kun viimein pääsee ylös, niin onkin jo hirveä kiire ja paniikki, että ehtii tehdä kaiken suunnitellun työn saman päivän aikana… Hieno kombo muuten tällainen työt + viimeiset kurssit + gradu samaan aikaan 😀

 Lupasin itselleni uutenavuotena, että tänä vuonna pyrin heräämään viimeistään ensimmäisen torkun jälkeen. Tämä sen vuoksi, että ylimääräinen stressi ei varsinaisesti paranna omaa suoritustehoa. Tuollaiseen lempeään valoon herääminen olisi kyllä ihan parasta, koska normaalisti kesäaikaan heräilen ilman kelloa viimeistään seiskan pintaan :)”

Voittajaan on otettu yhteyttä sähköpostitse, onnittelut!! 🙂

2 vastausta artikkeliin “Philips Wake-up lightin voittaja!”

  1. Moi!

    Kysyisin sulta nyt vinkkiä 🙂

    Käytän itse tuota Lumenen ihon sävyn heleyttäjää. Nyt purkkini loppuu ja heleyttäjää ei ole vielä myynnissä…hölmö, kun en muistanut hamstrata sitää viime syksynä kaappiin!

    Oisko sulla vinkkiä mikä olisi hyvä korvaava tuote? Ostin Lumenen toista heleyttäjää, mutta oli omaan makuuni liian meikkivoidemainen. Tuo meidän käyttämä heleyttäjä, kun on mielestäni kuin rasvaa vain. Ja sellaisen haluaisin nyt tilalle, kunnes kevät koittaa ja oma ihana heleyttäjäni tulee taas myyntiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.