Sunnuntain kotibrunssi

Nukuin toissayönä ennätyspitkät yöunet, nousin ylös vasta puolenpäivän maissa ja vieläkin olisi uni maittanut. Viikonloput ovat kyllä parhautta! Tehtiin sunnuntain kunniaksi vielä Tommin kanssa myöhäinen iltapäivän brunssi neljältä. Pysyi kyllä massu täynnä myöhäiseen iltaan asti!

Ostoskoriin lähti muuten lähikaupasta Vaasan versio vähähiilarisesta leivästä, joka tuli bongattua siinä vaihtoehtojen välillä jahkaillessa. Ostan tai ylinpäänsä syön niin harvoin leipää, että olen niin pihalla mitä kaikkea sitä nykyään löytyykään näistä ”vähähiilarisista” tuotteista, mutta voitti täytteiden kanssa ainakin mennen tullen Karppisen, jota on tullut ostettua joskus ajat sitten, vaikka maku noissa toisiaan muistuttaakin 😀
Viime vuonna tuli käytyä brunsseilla aika tiuhaan tahtiin ja suunniteltiinkin, että voisi ensi viikolla lähteä ihan suosiolla mässäilemään ulos viikonlopun kunniaksi. Viime vuonna tuli kierreltyä läpi tosiaan Fazerin, Piritan ja Pacificon brunssit, mutta nyt tekisi mieli testailla taas jotain uutta. Muistaakseni täällä olikin jotain keskustelua joskus hyvistä brunsseista, mutta vinkit ovat taas tervetulleita! Kuulemani mukaan Arabianrannasta löytyy ainakin hyvä brunssipaikka (Dylan yms??), mutta onko jollakulla hajua mitä brunssi pitää sisällään? 🙂

Onko hajua uusista brunssipaikoista viime kevään jälkeen, jotk ehkä ovat menneet omilta korviltani ohi?
Ainiin ja ps. tänään 13.00 saakka asti vielä mahdollisuus hyödyntää Nellyn kamppis, jossa 100 mekkoa hintaan 9,95e! Mekot löytyvät TÄÄLTÄ!

18 vastausta artikkeliin “Sunnuntain kotibrunssi”

  1. Hei satutko tietämään onko Jyväskylässä mitään hyviä brunssipaikkoja? 🙂
    -Sara

  2. Dylan on tosi jees. Sekä kylmiä että lämpimiä ruokia, monipuolisesti. Vedin viimeksi myös tuulihattuöverit, ne oli ihania 😀

  3. Oj näyttää ihanalta! Meilläkin oli viime viikonloppuna sunnuntaibrunssit kotona 🙂 …tuo on kans tosi hyvää tuo Fazerin real proteiinileipä! En nyt tiedä onko se niin vähähiilihydraattinen, mutta ainakin proteiinia on runsaasti ja mun kaapista ainakin on löytänyt vakkaripaikkansa!

    1. Et oo tainnut ennen mainita poikaystävän nimeä niin särähti korvaan 🙂

    1. Voi itku, en tiedä sitä mallia 🙁 löytyisiköhän googlettamalla michael kors oversized rose gold watch tai jotain? pahoittelen!

  4. Vauu vähän kiva iines kun paljastit nimen! 😀 Tai siis blogisi tuntuu välillä niin kauheen pinnalliselta, sen jälkeen kun päätit ettet kerro enää niin kauheasti henkilökohtaisesta elämästä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.