Money Trees

Hellurei ja nyt olisi tiistaikin selätetty.. Muhun on alkanut iskeä tuon lisääntyneen valoisuuden myötä joku ennenaikainen kevätväsymys, tällä viikolla on nimittäin ollut jotenkin aivan ylivoimaista päästä aamulla ylös sängystä, vaikka on yrittänyt venyttää herätystä mahdollisimman pitkälle.. Kahden lattekupillisen jälkeenkin on vielä ihan täysi zombie, mutta ehkäpä se tästä..viimeistään kofeiini overdosella 😀 En edes muista milloin olisin viimeksi nähnyt auringon tänä talvena, jossei nyt lasketa Havaijin aurinkoa, heh heh..

On muutenkin ollut niin glamour-tiistai töiden jälkeen, pyykkäystä, tiskausta ja siivoilua verkkarit jalassa ja tätä rataa 😀 Pitäisi vielä kuurailla koti loppuun ja sitten kuulemma paistetaan sisäfilettä! Olin tänään koulutuksessa ja tuli vedettyä lounaalla lähinnä sitä mitä oli tarjolla, mutta ollaan pyritty lähiaikoina pitämään hiilarit viikolla minimissään, viikonloppuisin saa sitten pitää herkkupäivän ja mässäillä olan takaa. Tässä lumen sulamista (tai edes aurinkoisia päiviä) odotellessa, että pääsee vihdoinkin kevään ensimmäiselle kunnon juoksulenkille!

Kävin viime viikolla kynsihuollossa ja nyt mennään neonkeltaisella. Ei anneta tuon harmaan kelin lannistaa!! 😀
Nyt Kendrick soimaan ja tekemään ne loput siivoilut, oli näköjään taas niin totisen tärkeää asiaa tänne.. 

6 vastausta artikkeliin “Money Trees”

    1. Voi toki ja ennen juoksinkin, mutta nuo kelit ovat olleet Helsingissä ärsyttävää loskaa, niin ei houkuta lähteä räntäsateeseen ja loskaan juoksemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.