Plentyt tilaukseen!

En aiemmin välittänyt Dr.Denimin Plentyistä lainkaan, vaan tuli hamstrattua vaatekaappiin lähinnä noita matalavyötäröisempiä Kissyjä. Tilasin syksyllä kuitenkin tuon uuden tummansinisen pesun Plentyistä, jonka jälkeen housut ovat olleet aikalailla lempparit sekä arjessa, että juhlassa. Maailman joustavimmissa housuissa ei tule tosiaan tukala olo, vaikka vetäisi kuinka tujun lounaan, materiaalihan muistuttaa päällä lähinnä trikoolegginssiä! Omasta mielestäni jokaisesta vaatekaapista tulisi löytyä ainakin yhdet Kissyt tai Plentyt 🙂

Nuo siniset housut ovat olleet niin kovassa käytössä, että pistin nyt toiset samanlaiset tilaukseen Nellystä.. Siniset Plentyt löytyvät siis TÄÄLTÄ!

Ja samalla lähti tilaukseen Plentyt myös mustana, jotka löytyvät siis TÄÄLTÄ! Odottelen innolla, milloin Kissyjä ja Plentyjä ilmestyy taas kivoissa kevätväreissä 😉 Kaikki Kissyt ja Plentyt löydät TÄÄLTÄ!
Vastailen kommentteihin ilalla, nyt nimittäin koulutukseen. Mulla on ollut pari päivää kamala silmätulehdus ja tämä kutina on jotain niin sietämätöntä !! Onneksi tänään hakemaan lääkäristä jotkut tipat, jotka toivottavasti auttavat..

10 vastausta artikkeliin “Plentyt tilaukseen!”

 1. hahah, just laiton ite stockalta tilaukseen tummansiniset plentyt eilen! ei oo kokemusta dr denimin housuista ennestään mutta niin paljon hypetystä kuullu näistä että oli pakko tilata 😀

 2. Onko sun mielestä materiaali muuttunut noissa? Omistin pari denimit ennen ja olivat niin mukavat. Nyt tilasin nellyltä parit mustat uudet ja olivat niin pinkeät eikä venynyt ollenkaan samallailla kun ennen 🙁

  1. Juu värillisissä on muuttunut huonommaksi, noissa perussinisissä ja mustissa olen huomannut vain koon suurentuneen..Tais iis itselläni enemmänkin se ongelma, että venähtävät liikaa! :/

  2. Niiden tekijä (tai etc) on vaihtunut jonka takia joidenkin värien materiaali on muuttunut ihan erilaiseksi 🙁 mustia ja sit semmoisia tummia joissa on "kultainen" reunus on lähtenyt paljon takaisin tehtaalle. Joissain mustissa on poistettu se joustavuus jonka takia joutuu valitsemaan isomman koon 🙁
   Veronica

 3. Ootko ikinä kokeillut Cubukset Abbey farkkuja? Ne on kans ihan mielettömän pehmeät päällä ja melkein kun farkkuleggingsit. Ja värejä löytyy taas tosi kivasti, ainakin mitä äsken vilkasin Cubuksen sivuilta.

  1. En ole kait!! 🙂 hitsi, Cubuksessa ei ole tullut käytyä yli vuoteen, kiitos vinkistä, täytyy lähiaikoina käydä kurkkaamassa! 🙂

 4. Näitä on kyllä nyt niin kehuttu, että kohta on varmaan jo pakko tilata. 🙂 Onkin ollut jo pitempään hakusessa hyvät housut. Tuntuu, että kaikki on niin huonolaatuisia nykyään, jopa kalliimmatkin. :/

 5. Mä oon koittanut sisäänajaa mun Kissyjä nyt parin viikon ajan, ja vihdoin alkaa istua muotoihin…ne ei oo kireät, mutta vaan niin hiton matalat 😀 tai en tiedä, ehkä musta on tullut aikuinen…Mun tähänastiset lempparit on GT:n Lisat. Todennäköisesti aika samankorkuiset kuin Plentyt. Pitää kyllä Plentyjäkin päästä testailemaan. Ei vaan pysty enää käyttämään kankeita perusfarkkuja 🙂

 6. Ostin ensimmäiset plentyt mustana tammikuussa. Housut olivat jalassa parhaat ikinä, mutta laatuun olen todella pettynyt. Housut ovat haalistuneet parissa kuukaudessa niin kamalan näköisiksi etten enää edes kehtaa päälleni pukea, lisäksi haaroissa on kulumaa ja jopa pieni reikä. Harmittaa :/ ostin kuitenkin noin kuukausi sitten sinisen pesun plentyistä ja niissä on väri säilynyt ja olen tykännyt niistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.