Rosekultaista ShopBopista

Tein jo loppusyksystä tilauksen ShopBopiin, jota en ole ehtinyt vieläkään esitellä täällä.. Näitä vanhoja jemmaluonnoksia siis tässä taas purkaessa. 
Rosekultaisia nappikorviksia minulta löytyy ennestään kaksi paria, mutta hakusessa on ollut jo jonkin aikaa näille setti, sekä kaula että rannekoru joita voi sitten yhdistellä rosekultaisten kellojen ja noiden nappien kanssa. Selailin SB:n valikoimaa ja kiva peace-koru löytyi Jennifer Zeuner Jewelryltä.  Olisin ensin halunnut tämän Love-korun, mutta valikoimaa löytyi vain hopean ja keltakultaisen sävyisenä. Noista olisi nimittäin tullut oiva setti postauksessa allaolevan saman merkin Love-rannekorun kanssa! 😉

Ja juu.. Uskokaa tai älkää, mutta sorruin myös kelloon 😀 Mutta olen edelleen pysynyt tässä ”plusmiinusnolla-taktiikassa”, eli kun ostan uuden kellon, myyn toisen pois. Pian lähtee nimittäin myyntiin eräs Marc By Marc Jacobsin kultainen kello blogin kautta, mutta siitä vielä myöhemmin.. Kävin myös Havaijilla vihdoin testaamassa sitä Rolexia jonka haluan ostaa, joten nyt vain jatkamaan säästämistä. Onhan tässä jo kolmasosa kerättynä!! ;D

Ja yllättäen rosekultaisena, mun lemppariväri asusteissa, siitä ei pääse yli eikä ympäri! Tämä siis Korsilta.

Ja sitten vielä tosiaan tuo Jennifer Zeuner Jewelryn Love-rannekoru, joka myöskin rose, vaikka kuva hieman vääristääkin.
Nyt kun tuli näistä puhe, niin taidankin kaivaa korut tänään päälle! 😉
Ainin ja M by MJ:n kellon lisäksi myyn pois Michael Korsin ison Hamilton Toten, joten niistä tulossa lisäinfoa myöhemmin täällä!

9 vastausta artikkeliin “Rosekultaista ShopBopista”

  1. Täällä odotellaan kans jo innolla uutta ruusukultaista kelloa, jonka laitoin Guessiltä tilaukseen; enää kokoelmista puuttuu se kultainen kello, joten täytyykin piipahtaa visiitillä kurkkimassa millaisesta MJ:n aarteesta olet luopumassa! 😉

  2. minkälaista rolexia oot aatellu? oon kans kuolannu pitkään yhtä tiettyä mallia rolexilta 😀

  3. Makee kello! Kun sinulla tuntuu nuo kellot vaihtuvan niin tiuhaa tahtia niin tekisitkö taas joskus kello-postauksen? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.