Dui Clinicissä piipahtamista

Kenellekkään ei liene enää epäselvää, että menen aina ihan sekaisin kaikista uusista luontaistuotteista ja lisäravinteista, joita pääsen testailemaan.. Jokunen aika sitten pistin tilaukseen uudet Prionin Extrat, joiden koostumus on nyt siis uusittu ja tuotteeseen on vihdoin ja viimein lisätty sitä itse biotiiniakin! Ovat olleet nyt käytössä jonkun aikaa, eli taas tämä perinteinen kevään Priorin-pläjäys!
Kävin syksyllä piipahtamassa Helenankadulla Dui Clinicissä Lauran luona ja hakemassa testiin lisää 30 Days Colon cleanseria, jota käytinkin jo kesällä. (Aiempi testaus aiheesta löytyypi täältä!) Näiden ohelle on tullut myös uusi tuote, jolle olin jo aivan kauttaaltaan myyty ennenkö pääsin tuotetta edes testaamaan! Kyseessä on siis Norjassa jo kulttimaineen saanut ja useaan otteeseen jo loppuunmyytykin Skin Gain, joka on jauheena veden seassa nautittava seos, joka sisältää kollageenia parhaalla mahdollisella tavalla elimistöön imeytyvässä muodossa. Täten kollageeni pääsee vaikuttamaan suoraan mm. juuri ihon hyvinvoiniin ja kuulinpa myös huhuja, kuinka käyttäjien kampaajat olivat kuurin jälkeen huomanneet tehon myös hiuksissa 😉 Elimistön kollageenintuotantohan hidastuu yleensä noin 25 vuoden paikkeilla, jolloin iho alkaa pikkihiljaa menettää kimmoittaan.

Yksi paketti sisältää kuukauden kuurin Skin Gainia, mikäli jauhetta nauttii yhden annospussin päivässä. Eli kahdesti päivässä nautittuna kuuri kestää 2 viikkoa. Paketin suositushinta on noin 40 euroa ja myyntipaikkoja ovat ainakin mm. Life-myymälät ja Stockmann.
Itse käytin ensimmäisen kuurin lokakuussa, jonka jälkeen pidin taas reilun kuukauden tauon käytössä. Tällä hetkellä minulla on siis toinen kuuri menossa, joten lisäraportaasia tulossa heti kun saan toisen kuurin käytyä loppuun! Ensimmäisen kuurin loputtua huomasin tosiaankin ihon kimmoisuuden parantuneen ja vaikken ole koskaan kärsinyt huonosta ihosta kuivuutta lukuunottamatta, oli kasvojen iho paljon heleämpi ja kimmoisampi kuurin jäljiltä! Parhaimmat tulokset ovat tietysti odotettavissa varmasti melko säännöllisen käytön jälkeen, joten niitä odotellessa. Voipi myös olla, että hyödyt tulevat esiin selkeämmin myös yli 30v rajapyykin ylittäneillä, joilla kollageenintuotanto on tosiaan alentunut enemmän parikymppisiin verrattuna.
30 Days Colon Cleanserista ja 30 Daysistä kirjoitin viime kesänä täällä. Olin jemmannut itselleni alkuvuodeksi kuurit näitä, jotka lähtivät käyttöön reissussa uuden vuoden kunniaksi 😉 Itse olen huomannut Colon Cleanserin olevan aivan ylivoimainen tuote kehonpuhdistukseen verrattuna esimerkiksi muihin valmisteisiin, joita olen kokeillut! Jo viikon kuurin jälkeen on olo yleensä niin paljon kevyempi ja ”ei-turvonneempi”, kun on saanut kaiken moskan kehosta pois.
Sain Lauralta matkaan myös Duin omaa ihonhoitosarjaa, johon ihastuin kovin. Olen maailman laiskin ihminen puhdistamaan ihoa iltaisin, eli toisinsanoen, uskokaa tai älkää; pesen kasvot ja meikit aina pelkällä vedellä.. Laiska kun on 😀 Näiden myötä innostuin kuitenkin puhdistamaan nassua vähän huolellisemmin illalla, niin ihana tunne tuosta puhdistavasta emulsiosta, kasvovedestä ja yövoiteesta nimittäin jäi! Täytyy käydä lähiaikoina hakemassa uudet purkit, kun käyn noutamassa lisää neuLashiä.
Ja Dui Clinicistä saa tosiaan edelleen ostettua Neulashiä. Muita myyntipisteitä en Helsingissä tiedäkkään, mutta jos haluaa välttyä niiltä postikuluilta, niin kannattaa käydä noutamassa oma putkilo ripsi-ihmettä paikanpäältä! 😉

23 vastausta artikkeliin “Dui Clinicissä piipahtamista”

 1. moikka! hei tuli sellanen mieleen kun sillon joskus varmaan kaks vuotta sitte aika usein tääl blogissa kerroit sun aamupalasta, jossa tais olla kaurahiutaleita ja rahkaa. joku mistä aika usein kerroit tään blogin puolella. onko se vielä sun herkkua? voisko siitä saada jonkun sortin postauksen ?

  1. Hmmm.. en syö sitä enää, enkä tarkalleen muista, mutta taisi olla rahka+jugu+vehnäleseitä mössöksi ja sitten puuro siinä ohella 🙂

 2. Tuota Skin Gainia vois kyl kokeilla! Ärsyttää niin tää kuiva ja eloton "talvinaama" 🙁

 3. Minkä makuista tuo Skin Gain on? Onko kauheen pahaa? Alkoi kiinnostaa kokeilla.. 🙂

  t. liisa

 4. Moiks!

  Mulla olisi käyttämätön ja vielä avaamaton eli muoveissa oleva (sitä entisen vahvemman koostumuksen) neu lashia. Ostin sen marras-joulukuun vaihteessa laivalta, mutta hankin pian sen jälkeen ripsen pidennykset ja tuote on jäänyt käyttämättä joten jos sinä olisit, tai joku lukija olisi kiinnostunut niin voisin myydä sen pois edullisempaan hintaan! Se on se isompi 6ml plo. 🙂

  Yhteydenottoja voi myös laittaa sänköpostiin krista.90@hotmail.com

  t. Krista

 5. Hmm.

  Olen aika skeptinen lisäravinteiden suhteen.
  SIis hyvä bisnes myyjälle, mitään kontrollia niiden suhteen ei ole joten ei myöskään tarvetta tutkia tai varmistaa ettei mitään vaarallisia ainesosia löydy. Suomessa myytävistä luontaistuotteista on löytynyt mm raskasmetalleja, koska alahan on ihan Villi Länsi, kun valvontaa ei ole.

  Ehkä siis kehottaisin miettimään kahdesti ennen kuin mainostat niitä avoimesti blogissasi 🙂 Arvatenkin nuokin purnukat ovat maksaneet sievoisen summan, helppona rahana myyjälle 😉

 6. http://www.it-aint-hard-to-tell.com/2010_10_01_archive.html

  luetko ikinä koskaan näitä sun todella vanhoja postauksia. Itse oon löytänyt sut youtuben kautta jo aika alkutaipaleella ja oikeestan tämän blogin kautta olen alkanut lukemaan blogeja ja ymmärtämään mitä bloggaus on. Silti jotenkin kaipaan noita tollasia vanhoja postauksia kun kuvasit itseesi enemmän ja pääsi jotenkin enemmän sisälle sun elämään.Teit ennen todella paljon videoita ja "panostit" blogiisi enemmän toivoisin että v-postauksia tulisi enemmän ja enemmän susta itestäs kuvia? (: tämä oli siis vain toive mutta onnistuuko se?

  tiäks ku oikeesti noita 2010-2011 postauksia kattelee ja vertaa noihin 2012-2013 niin täytyy sanoo että eron huomaa. Olit 2010-2011 jotenki tosi nuori ja nykyään AIKUINEN 😀 en tiiä ymmärräks mitä meinaan enkä tietenkään tarkoita pahalla mutta silti

  Oikein kivatta kevään odotusta sulle! (:

  1. HAhah, en halua edes lukea niitä vanhoja, nolottaa 😀 Ennen tosiaan opiskelin ja tein osa-aikatöitä opiskeluiden ohella, joten oli paljon enemmän aikaa panostaa blogiin. Yritän skarpata tämän kanssa, nykyään olen laiskistunut kuvien kanssa, kun ei oikein ole aikaa ottaa 🙁 Kivaa kevättä sulle myös!! 🙂

 7. moikka mulla ois yksi kysymys. täällä blogissa jo muutmissakin kommenteissa on jotkut kyselly mutta en oo ainakaan vielä huomannut sun vastaavan että onko sulla joku uusi heila? en itse ole siis huomannut asiaa mistä kaikki näin epäilee, mutta onko se totta? ymmärän toki jos et tahdo vastata, mutta empä siinä mitään menetä jos kysäisen kauniisti (:

  onkos sielä päin ollu tänää makia sää? tuntuu että kevät oikeen puskee tulemistaan tuolta lumen alta<3 eiks oo ihanaa? (:

 8. Moikka! Musta on hieman harmi, kun sulla on niin vähän noita tunnisteita. Haluaisin tilata Conversen light kengät valkoisena, mutta tuntuu ettei niitä saa mistään! Pitää varmaankin tyytyä tilamaan ulkomaisesta nettikaupasta. Muistin vaan, että taisit joskus kertoa Conversen tilaamisesta, mutta vaikea löytää postausta ilman tunistetta tai hakua… Kiitos hyvistä vinkeistä kuitenkin aina blogissa!

  1. Joo oon tosi laiska niiden kanssa 🙁 Noi vanhat postaukset on itsellekkin niin tuolla satojen postausten uumenissa, että menisi huimasti aikaa etsiä ne ja kylvää niihin jälkeenpäin tunnisteet ;/

 9. Moikka taas, Dextereistä kyselin aiemmin. Olisitko halunnut myydä 6&7 kautta?

 10. Käytin skin gainea sen 12vk, missä ajassa pitäisi alkaa muutosta huomaamaan. No minä en huomannut mitään eroa ja ei tosiaan ole mikään täydellinen iho..:( Ehkä se jota kuta saattaa auttaakin. Tiedä häntä, toivottavasti, ettei mene rahat hukkaan…mutta uskon että osittain on kyse ns. placebovaikutuksesta. Pitäisi ottaa ennen/jälkeen kuvat, jotta näkisi onko oikeasti mitään tapahtunut. Ihminen alkaa näkemään muutoksia, kun niitä haluaa nähdä. Siellä nettisivuilla on tällaisia ennen/jälkeen kuvia..eipä varmaan oo yhtään muokattuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.