Böö!

Heippa taas tänne bloginkin puolelle.. Viime viikot ovat vierähtäneet yllättäen töiden merkeissä, joten blogi on taas jäänyt vähemmälle huomiolle valitettavasti. Kokopäivätöiden ohella kun tuota luppoaikaa ei muiden arkisten asioiden jälkeen kovasti jää ja iltaisin on mukavampi vain löhötä sohvalla ja kerätä voimia, kun ”stressata” blogin kanssa, niin paljon aikaa kun se parhaimmillaan viekään. Ikävä tänne on ollut kova, mutta mitä kauemmin täältä pysyy pois, sitä suuremmaksi nousee kynnys postailla 🙁 
Olen viime viikkoina huomannut, kuinka vireystaso on huimasti noussut heti kun on vihdoinkin saatu vähän tuota kauan kaivattua auringonpaistettakin! Huomaa olevansa aamuisinkin paljon pirteämpi, kun ulkona ei ole enää niin pimeää, vaikka nuo aurinkopäivät menevätkin yleensä toimistossa istuessa sisätiloissa. Mutta kyllä se kevät sieltä kovaa tahtia on tulossa!! Alkaa pikkuhiljaa nimittäin kyllästyttää korvia myöten tuo päivittäinen eskimona tallustelu ulkona Canada Goose päällä ja UGGsit jalassa. Baltsukautta siis odotellessa!

 Aamutunnelmia tältä viikolta. Valoisat aamut, teitä on kaivattu!!!
Viime viikkojen projekti on ollut
varailla vihdoin ja viimein monta kuukautta suunniteltu Balin reissu
keväälle, kun sain vahvistuksen kesälomista. Ehdittiin jo varailla ja
maksaa yhdet lennot, kunnes saatiin eilen ilmoitus, ettei varaus jostain
syystä mene läpi.. Joten nyt taas etsimään uusia lentoja, onneksi villa
on kuitenkin jo varattu ja reissuun vielä pari kuukautta, joten mitään
hoppua ei ole. 
Tärkeimpänä
kriteerinä noita lentoja varatessa on ollut lähinnä löytää lennot (ja
vielä kohtuuhintaiset) lentoyhtiöllä, joka on mahdollisimman
surffilautaystävällinen (eli ei veloita laudasta tähtitieteellisiä
summia), jonka vuoksi päätinkin ulkoistaa tuon raastavan etsinnän tuolle
matkakumppanille 😀 Alkuperäiset lennot olivat kohtuuhintaiset SAS:illa
Singapore Airlinesin operoimana, mutta taas siis sumplimaan eri
vaihtoehtoja.. SAS:in ja Singapore A:n lentojen jälkeen olisi kasassa kyllä niin megapisteet Star Alliancen ohjelmassa, jotenkin tuntuu että tuossa asiakasohjelmassa kertyy pisteitä huimasti Finnairin ja One Worldin ohjelmaa enemmän. Lähdetään siis Indoihin T:n kanssa tosiaan toukokuun
puolessavälissä muutamaksi viikoksi, eli toisinsanoen varaslähtö kesään,
on sitten palatessa toivottavasti Suomessakin kesä jo aluillaan (ja
bruna jo valmiiksi :D)!

Kävin tällä viikolla akuuttikäynnillä kampaajalla kamalan hiuskriisin vallitessa ja nyt taas kirkastettu vaaleaa raidoilla ja uudet jatkeet päässä, tällä kertaa teipeillä vaihtelun vuoksi. Mulla on ollut hiuslakat loppu varmaan useamman kuukauden, enkä ole saanut aikaiseksi käydä ostamassa uusia, mutta tällä viikolla tarttui vihdoin mukaan kaksi lakkaa Tigiltä, joissa oli joku ”osta yksi, maksa toisesta 2 euroa-tarjous”. Ja uskokaa tai älkää, en ole vielä ikinä omistanut Tigin Masterpiece-lakkaa! Saa nähdä onko tuote yhtä hyvä kun mitä kerrotaan 😉

12 vastausta artikkeliin “Böö!”

  1. Oon vähän miettiny noita pidennysvaihtoehtoja.. Kummasta sä tykkäät enemmän kylmäkeratiinipidennyksistä vai teipeistä?

    1. Kylmäkeratiini on ihan lemppari! Siitä oli vaan liima nyt loppu, joten en saanut varattua aikaa huoltoon, joten otin teipit 🙂

    2. Onko sulla ollut keratiinisinettejä? Mä tykkäsin myös kylmäkeratiinipidennyksistä, mutta samasta syystä joudun valitsemaan tällä kertaa jonkun muun vaihtoehdon :/ Olisi kiva kuulla mitä mieltä olet sineteistä vs kylmäkeratiini vs teipit 🙂

  2. Hei, kertoisitko missä oli tuo tarjous? Olen yrittänyt vastaavaa tarjousta kyttäillä, mutta Helsingin kantakaupungin alueella ei ole ainakaan osunut silmän. Kiitos paljon ja aurinkoista kevään odotusta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.