IsoSmile-alekoodia!

Sain teille taas pitkästä aikaa jakoon IsoSmilen alekoodeja. Eli tällä kertaa antaa koodi SA884599 3euron kerta-alennuksen kaikista yli 28 euron tilauksista ja on voimassa 15.3.2013 saakka!Ja tosiaan tiedoksi, tullauskäytäntö on tämän vuoden puolella muuttunut ja sainkin asiasta tämmöisen tiedon:

Vuoden alusta Suomen tulli alensi rajaa 22 euroon, jonka yli maksavista tilauksista tulli saattaa periä 24% ALVin plus tullin. Hampaiden valkaisuliuskoille ja hammastahnalle tulli on 0%.
Tulliselvitys on helpottunut nettipalvelun kautta huomattavasti, eikä tullattavia tilauksia tarvitse noutaa tullista. Ne voi valita toimitettavaksi kotiin tai lähipostiin.
 
Toisinsanoen, mikä huippua, ei IsoSmile-tilausten kohdalla tarvitse siis pelätä tulleja, eikä sitä että joutuisi paketin noutamaan tullista, vaan liuskat tai tahnat toimitetaan kotiin tai lähipostiin! 🙂 Postikuluthan sisältyvät jo hintoihin. Itse suosittelen edelleen lämpimästi noita Professional-liuskoja, sekä ylläpitoon Crestin valkaisevia tahnoja.

Eli koodi SA884599 antaa 15.3 asti 3euron alennuksen kassalla kuponkikoodi-kohdassa.  IsoSmilelle TÄSTÄ!
Ja tässä vielä sadannen miljoonannen kerran tämä mun uusin video liuskoista ja tahnoista, yrittäkää kestää! 😀

7 vastausta artikkeliin “IsoSmile-alekoodia!”

  1. En nyt ihan ymmärtäny:D eli tullimaksua ei tule, mutta tuo ALV24% tulee? ja kun tuote tulee suomeen, niin sitten pitää täyttää netissä tullille selvitys jonka jälkeen lähetys tulee postiin? sori, mulle pitää todella vääntää rautalangasta kun tuntuu aikas sekavalta nettitullaukset ym..:/ mutta tilaus lähti jokatapauksessa ja kiitos alekoodista, kylllä tuo 3 euroa mulle käy oikein hyvin:)

  2. Samaa täällä mietitään. Että miten tää tullihomma? Tuleeko lisämaksuja? Jos niin mitä? Tuleeko tuo selvityksen teko yms

  3. Taas on puurot ja vellit sekaisin. Eli vaikka tuo liuskojen tulli% on 0 (ja alle 150e tilaukset ovat muutenkin vapaita tullimaksusta), tulee kaikista yli 20 euron arvoisista, eu:n veroalueen ulkopuolelta saapuvista paketeista maksettavaksi arvonlisävero 24% tilauksen arvosta. Kun paketti saapuu suomeen, joudut tekemään siitä tullauksen tullin nettisivuilla ja maksamaan tuon arvonlisäveron, minkä jälkeen paketti toimitetaan kotiin/lähipostiin.

    Kaksi eri asiaa siis tullimaksu (maksetaan yli 150 euron arvoisista, eu:n ulkopuolelta tulevista paketeista, prosentti vaihtelee tuotteen mukaan) ja arvonlisävero (maksetaan yli 20 euroa ylittävistä, eu:n (veroalueen)ulkopuolelta tulevista paketeista, yleensä 24%, mukailee käsittääkseni arvonlisäveron prosentteja).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.