Kesää odotellessa

Muhun iski kamala kesäkaipuu, kun selailin koneen kuvatiedostoista materiaalia viime kesältä. En ole kyllä talvi-ihminen pätkääkään. Tuntuu, että mun aivot menevät aina johonkin syväjäähän syyskuusta alkaen ja herään eloon uudelleen vasta toukokuun paikkeilla. Tässä nyt muunmuassa muutama noista Barcelonan kuvista, joita en ikinä saanut aikaiseksi lisäillä tänne asti. Ihme laiskamato musta kyllä tullut.. Tai ehkä se on vaan tämä talvi. Jokatapauksessa enää pari kuukautta kesän alkuun, mikä riemu!! Odottelen jo huhtikuuta, kun pääsee ottamaan uhkarohkean spurtin kevään ruskettumisessa omassa kotipihassa 😀

On itsekkin tullut kiinnitettyä huomiota siihen, että olen yleensä juurikin talvisin kaikkein laiskimmillani bloginkin suhteen. Jostain se innostus kirjoittaa aina nousee pintaan päivän pidetessä ja auringon tullessa esiin. Toivottavasti näin tänäkin keväänä!

Sillä aikaa voi sitten vissiin yrittää virittäytyä jo edes vähän keväisempään tunnelmaan näitä kuvia selaillessa..

Barcaa

Alkukesää Stokiksessa..

Brunaa pintaan! 
Maailman siisteimmät kesäkynnet!!

Ihan kamala ikävä tuota tummanvaaleaa tukkaa! Seuraavaksi tämä 🙂

Mun eteinen on tällä hetkellä niin täyteen ympätty talvitakeista, paksuista kaulahuiveista, EMU:ista, mun ja Tommin UGGseista, että tekisi jo pikkuhiljaa mieli pakkailla nuo arktiset varusteet jemmaan ensi talvea odottelemaan ja päästä pitkästä aikaa käyttämään vähän ohuempiakin takkeja ja kenkiä.. Toisaalta viime kevät-talvikin hujahti niin vauhdilla ohi, ettei tässä mitään syytä huoleen. Valitettavasti se kauan odotettu kesäkin tuppaa aina hujahtamaan ohi silmänräpäyksessä 😀

Sain eilen viimeinkin siirrettyä koneelle myös loput Havaijin kuvat, jee! Nyt vain latailemaan niitä tänne. Eivät kyllä näiden kesäkuvien lisäksi ainakaan auta tähän kesäkaipuuseen..

Mukavaa (ja toivottavasti aurinkoista) viikonloppua teille ja hyvää naistenpäivää ”vähän myöhässä” kaikille leideille!

12 vastausta artikkeliin “Kesää odotellessa”

  1. Voisitko kertoo tosta tommista enemmän? ku useesti tunnut mainitsevan mut mitään et sitten kuitenkaan kerro??

  2. oon aina ollu sitä mieltä et kun luen blogeja niin kommentoin ainoastaan kun jotain oikeesti häiritsevää alkaa tulla. oon seurannu sun blogias melkeen alusta asti ja nyt tuntuu että taidan poistaa blogin suosikeista sekä bloglovinin listalta. ennen keeroit paljon itestäs ja blogi oli sun ittes näkönen, postauksia tuli tosi useesti ja bloggausinto oli ihan huipussa. kyllä mä siis ymmärrän että oot nyt "aikuinen" ja sulla on myös muuta elämää mutta nyt tuntuu että kirjotat tätä blogia vaan sen takia koska oot tehny tätä jo kauan ja se on sulle vähän niiku "pakkopullaa". puhun varmaan monen lukijan puolesta kun sanon että meillä on ikävä sitä vanhaa iinestä. sitä joka kirjotteti useesti, teki videoita eikä blogi ollu vaan paikka jossa mainostat sponsoreiden tuotteita. nykyään tuntuu että tää blogi päivittyy ainoastaan sillon kun sä oot saanu jonku tuotteen joltakin sponsorilta ja sun velvoite on mainostaa sitä. postauksia susta itestäs ja sun omasta elämästä tulee ihan tooosi harvoin. kyllä mä ymmärrän myös sen että et halua kaikkea paljastaa elämästäsi mutta monia lukijoita varmaan alkaa kiinnostaa jos mainitset jonkun nimen, kuten esimerkiksi nyt tämän tommin, etkä kerro mitään muuta. sitten kun sitä kommenteissa kysytään niin vastaat lyhyesti ja ehkä hieman tylysti että poikkis. pitkäaikaisena lukijana oon ehkä jopa vähän surullinen koska ennen nautin blogisi lukemisesta ja odotin postauksia innolla. nyt postaus ilmestyy kerran kuussa, jos edes sitäkään. suosittelisin ehkä miettimään kannattaako jatkaa blogia enää ollenkaan ja onko sulla enää edes intoa tähän hommaan.

    Oikein hyvää kevättä ja tulevaa kesää sulle! 🙂

    1. Kiitos kommentistasi 🙂 Kirjoitan tästä nyt yhteisen selonteon. Täällä oli viime vuonna niin paljon draamaa mun oman elämän suhteen, koska puhuin näin jälkeenpäin mietittynä liiankin avoimesti asioistani, useimmat näistä jutuista aiheuttivat minulle kovaa mielipahaa (jonka nyt varmasti ymmärtää kun riepottelun aiheena on mm. mun henkinen tila, mikä menee jo aivan sairaaksi vieraan ihmisen analysoimana) , jonka seurauksena en enää yksinkertaisesti halunnut jakaa itsestäni täällä enää mitään henkilökohtaista. Totuus on se, että olen ollut liian kauan pois aktiivisesta bloggaamisesta ja työni on melko kuormittavaa, jonka vuoksi aikaa tänne ei ole ollut, vaikka ikävä blogia onkin. Yleensä aikaa riittää mm. viikonloppuisin postailla ja en koe itse, että postaukset olisivat pelkkää mainontaa, lähiaikoina olen lähinnä yrittänyt purkaa pois vanhoja luonnoksia (esimerkiksi tuo dui clinicin käynti syksyltä). Kuviakaan en ole muistanut kiireen keskellä ottaa varmaan kuukausiin aktiivisesti, joten kun haluaisin postailla, niin harvoin sitten on materiaaliakaan. Yritän tosiaan kevään tullen skarpata tämän kanssa ja toivonkin, että myös sinä jaksat vielä roikkua mukana 🙂

  3. Hienot noi tummanvaaleet hiukset! Miten oot ne värjännyt, ootko antanut oman värin kasvaa ja laittanut sitten vaaleita raitoja?

    1. Joo aina välillä raidotin tyveä, ettei juurikasvu ollut niin näkyvä. Nyt harmittaa, että sorruin värjäämään tyven kokonaan vaaleaksi!

  4. Viimeisen kuvan asu ja kengät ovat aivan ihanat! Mistä ne on ostettu/minkä merkkiset? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.