My life is all I have, my rhymes, my pen, my pad..

Oon ollut alkuviikosta pienessä flunssassa ja jäinkin perjantaina kotiin parantelemaan oloa, kun oli voimat niin kauttaaltaan pois, ettei jaksanut koko päivänä tehdä muuta kun maata sohvalla tai vuorotellen nukkua parvella. Ainiin ja kunnioitusta sille, kuka tietää mistä otsikon sanat ovat! 😀
Ja asiasta toiseen.. Spekulointia mun parisuhteesta on pyörinyt kommenttibokseissa jo jonkun aikaa. Vedin jo ajat sitten blogin puolella tiukemman linjan oman henkilökohtaisen elämäni suhteen, ihan vain sen vuoksi, että spekulaatiot ja analyysit mun elämäni suhteen alkoivat osittain riistäytyä käsistä, lähinnä siis negatiivisella tavalla ja blogin sulkeminen oli muutamaan otteeseen lähellä, kun kommentit alkoivat mennä jo kunnianloukkauksiksi. Vaikka kirjoitinkin tänne aiemmin itsestäni hyvin avoimesti, ei blogi ole koskaan sisältänyt kovinkaan laajasti tietoja ”todellisesta minästäni”, eli en voi väittää että kukaan lukijoistani voisi tuntea minua tai tehdä analyysia minusta pelkän blogin pohjalta. Näitäkin tapauksia tai olettamuksia on kuitenkin useampaankin otteeseen tullut vastaan, valitettavasti.

Tiedän, että blogista on tullut juuri tämän vuoksi aiempaa pinnallisempi, siitä syystä etten enää jaksanut sitä, että ihmiset riepottelevat julkisesti minun elämääni ja henkilökohtaisia asioitani. Monia lukijoita tämä varmasti harmittaa, mutta ymmärrätte varmasti tilanteen myös omalta kannaltani. Yksinkertaisesti alkoi ahdistaa se, että ihmiset joita en tunne tai nämä ”ei-niin-ystävälliset” anonyymikommentoijat tietävät asioistani enemmän kun useimmat läheisistäni. Joku voisi tietysti vastata tähän vasta-argumentilla ”mitäs teit päätöksen pitää julkista blogia elämästäsi”, mutta juurikin näin, juuri tästä syystä tein sen päätöksen rajata aihepiiristä intiimit asiat. Moni lukija tuskin tietää, miltä tuntuu jakaa asioitaan tuhansille ja taas tuhansille ventovieraille ihmisille.

Toinen syy tähän on lähinnä se, ettei elämässäni ole tapahtunut mitään kovin maata mullistavaa lähiaikoina, joten blogitekstejä kirjoitellessani tuntuu nykyään, ettei tänne yksinkertaisesti ole mitään mielenkiintoista kirjoitettavaa, kun päivät kuluvat töissä ja vapaa-aika kuluu sitten arkisten hommien hoitamiseen. Ehkä saan kevään mittaan jotain parannusta tähänkin, toivotaan! Itse haluaisin kyllä jakaa kanssanne elämän riemuja ja mahdollisia vastoinkäymisiä yhtä avoimesti kun ennen, mutta sitten tulee taas vastaan tämä juuri edellämanittu seikka..

Ja tosiaan kaikille nyt vielä selvyydeksi useimpia kovasti kiinnostaneeseen asiaan, että kyllä, olen eronnut jo ajat sitten viime vuonna ilman mitään sen kummempia ihmeellisyyksiä. Uusi mies on ollut kuvioissa jo jonkin aikaa, joten toivottavasti tämä vastaa useamman ihmettelyihin siitä, missä mennään.
Toivottavasti tämä hieman selvensi tilannetta ja toivon, että innostus blogin suhteen jälleen palaa kevään korvilla, kun saan nämä aivot sulatettua tästä syväjäästä! 🙂

19 vastausta artikkeliin “My life is all I have, my rhymes, my pen, my pad..”

 1. ihana teksti iines! mä voin niin kuvitella että on rasittavaa lukee päivästä toiseen negatiivistä kakkaa ja vaikka mnet väittääkin että "menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos" niin tottakai se vähän harmittaa mutta usein myös huvittaa mitä ihmellisyyksiä ihmisillä on sanottavana lukee sitten sun blogia tai tuksun blogia en aan ymmärrä miksi ihmeessä ihmiset lukevat blogia jos ärsyttää kovasti ei meillä ketkä ei kirjoiteta blogia ole kokemusta siitä että kirjoittaa blogia avoimesti omasta elämästä, varsinkaan kun kirjoitat. kirjoittaessa ihmiset voi myös ajatella sun sanovan tänkin kaiken vihaisesti, surullisesti, ilosesti vähän hauskasti, mutta ehkä se piilee tässä tylsässä ja ilkeässä suomalaisiisa 😀
  surullista että olet käynyt eron ja myös tavallaan joutunut asiaa peittelemään täällä blogin puolella (vaikka en tosin tiedä oisitko nyttenkäään halunnut jakaa sitä täällä) eihän sun edellistäkään miestä näkynyt tässä blogissa lähestulkoon ollenkaan. saaneen kysyä että mistä nää "viisaat" ihmiset on osannu päätellä että oot eronnu? mä en oo tajunnu yhtään mitään. Mä ainakin tovotan teille oikein paljon onnea uuden miehen kanssa<3 vaikka tästä tulikin ihan romaanin mittanen tekstitys niin täytyy vielä sanoa että noi sun kesäkuvat tossa edellisessä postauksessa on aivan sairaan ihania!<3 tykkään tosta yhdistelmästä väärikkäät vähä lyhyemmät farkut paita, hiukset kiinni, arskat + kiva kesäinen kaulahuivi (; me like!<3

  oikein supra ihanaa kesän odotusta sulle ja sun uudelle miakkoselle ja odotan kovasti että kevättä/kesää kohden innostut entistä enemmän pitämään blogiasi päivänjärjestyksessä, koska olen seurannut blogiasi jo monta vuotta ihan alkutaipaleelta asti (:

  1. En osaa sanoa mistä ovat päätelleet, koska en täällä puhunut parisuhteestani silloinkaan kun vielä seurustelin. Ja suuret kiitokset, oikein kivaa kevättä ja kesää sinulle myös! 🙂 Toivotaan tosiaan, että innostun ahkeroimaan blogin kanssa kevään mittaan taas entiseen tapaan!

 2. onks sulla ollu aina noin paljon pisamia? 🙂 sun blogia on ollu mukava seurailla ja sulla on ihana tyyli. lisäile enemmän asukuvia 🙂

 3. Ekalle anolle tiedoksi että kyllä sen eron pystyy suht helposti päättelemään (tai sitten olen Sherlock? 😀 ) jos esim. bloggaaja ei pahemmin enää puhu Jyväskylästä mitään tai elämästä sieltä. Tai no en mä sitä osaa selittää mistä sen "tajusin" että ehkä enää ei Jyväskylän mies kuulu kuvioihin mutta jostain sen vain aisti. Enkä nyt tarkoita tätä pahalla Iinestä kohtaan, pahoittelen jos olen loukannut jollain tavalla. En missään nimessä ole tarkoittanut pahaa kun olen spekuloinut suhdetta tai kysynyt suoraan tms. Missään vaiheessa en ole spekuloinut bloggaajan mielentilaa tai luonnetta tms.

  Ja se että miksi lukea blogia joka ärsyttää. No ei tämä blogi ole koskaan ärsyttänyt ja missään nimessä en lukisi blogia joka ärsyttäisi. Pienet asiat noin yleensä saattavat ärsyttää mutta ne yleensä osaa ohittaa nopeasti. Ja jos se blogi alkaa ärsyttää liikaa niin silloin todellakin omalla kohdallani loppuu lukeminen. Ja ehkä monet lukijat vaan tykkäsi enemmän siitä alkuajan blogityylistä, ihmiset nyt yleensä suhtautuu muutoksiin aika huonosti niin ehkä siitä liiallisesta mainostamisesta ei vaan tykätä. Ja blogit olivat ennen kuitenkin sellaisia päiväkirjoja josta suurin osa ihmisistä tykkäsi ja luki niitä sen vuoksi. Ymmärrän että nykyaikana ei ole enää sellaista blogikulttuuria kuin ennen mutta se muutos vaan ottaa aikansa ennenkuin se sisäistyy lukijoihin.

  En siis tätäkään tekstiä tarkoita mitenkään pahalla, kunhan nyt vain kirjoitin ajatusvirtaa. Toivotaan että blogi-innostus kasvaa tulevan kevään myötä. Alemmassa postauksessa näkyvä turkoosi mekko oli muuten ihan superhyvännäköinen =) Eniten tykkään ihan perinteisistä asukuvista enemmän kuin mainoskollaaseista. Kivaa viikonloppua Iinekselle =) Kyllä täällä kuitenkin seurataan toistaiseksi vaikka joskus ehkä tulee kriittisempää tekstiä. =)

  1. Kiitos Erica kommentistasi. En tarkoittanut loukkaavilla kommenteilla spekulointia parisuhde-asiasta, vaan lähinnä muista asioista, joiden vuoksi vedin alunperinkin tämän linjan, etten enää yksityiselämääni täällä jaa 🙂

 4. Olet just niitä naisia, jotka eivät osaa olla hetkeäkään yksin! Heti pitää uusi siippa olla kainalossa entisen lähdettyä!

  1. No yleensä erosta toipumiseen menee puolet siitä ajasta mitä on ollut yhdessä. 🙂

  2. Miten yksin asuminen liittyy siihen, että kuitenkin on seurustellut koko ajan?
   Ei ole sama asia.

  3. Ilmeisesti ei mennyt kaaliin aiheen pointti, etten meinaa asiaa spekuloida täällä? En ymmärrä miten ventovieras jaksaa vaivata päätään miettimällä minun parisuhdeasioitani???? Ihme juttu, että porukka vetää täällä analyysiä tietämättä edes eron ajankohtaa..

  4. Hei, oikeesti mikä toi "erosta toipumiseen menee puolet siitä ajasta mitä on ollut yhdessä?? 😀 jaa että kenen mukaan? Eiköhän kaikilla mee just niin kauan ku ne tarvii, oli se sit kaks viikkoa tai kaks vuotta. 🙂

  5. HAHAHHA ihme kommentteja!
   "yleensä erosta toipumiseen menee puolet siitä ajasta mitä on ollut yhdessä" MITÄ?? =D
   Jos ihmiset lähtee omille teilleen seurusteltua esimerkiksi 4vuotta, niin miksi sitä jäädä murehtimaan kahdeksi vuodeksi jos on asian kanssa sinut.

 5. Ymmärrän hyvin sekä lukijoiden että sinun kannan. Jos on valottanut asioita myös yksityiselämänsä suhteen, mielestäni se linja pitäisi vetää loppuun asti. Mutta toisaalta ymmärrän myös kantasi siihen, että SINUN yksityiselämäsi ei kuulu muille. Ja on ihan hyvä, että jatkossa haluat pitää yksityisasiasi itselläsi, tai ainakin vetää siihen jonkunlaisen linjan. 🙂

  Itsekin kerroin vanhassa blogissani yksityisasioistani, mutta uuden blogin perustettuani päätin pitää ne itselläni; ainakin, mitä tulee pari -ja muihin suhdekuvioihin.

 6. On taas tullut niin epäasiallisia roskiin menneitä kommentteja tähänkin postaukseen, että olisi ilmeisesti ollut parempi pitää tämäkin asia ihan omana tietonani, kuten jatkossa muukin yksityiselämä 🙂

 7. Tiedoksesi, että kerrot itse koko ajan esim.tästä Tommistakin, niin onko se yksityiselämän omana asiana pitämistä? Alkuun kukaan ei olisi saanut kuitenkaan edes kysyä koko ihmisestä, vaikka itse olet aloittanut kertomaan hänestä. ja jos sanoo, että eron ajankohta oli syksyllä, niin hirveän epäasiallinen kommentti olikin 😀

  1. No nyt ei ollutkaan kyse siitä kommentista 🙂 Muuthan kun minä, eivät hylättyjä kommentteja näe. Uteluja tuli jo kuukausia ennenkö nostin mitään nimeä edes esille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.