Korallinen Chiffon Dress Nellyltä

Selailin perjantai-illan ratoksi tylsyyksissäni nettikauppoja ja eksyin Nellyn myydyimmät-osioon. Sieltä bongasinkin yllätyksekseni tuon Three Little Wordsin Chiffon Dressin, jonka tilasin itselleni viime keväänä! Itselläni on mekosta koko xs, joka kuvauksen mukaan on myös kuvan mallilla.

Korallinen mekko löytyy TÄÄLTÄ!

Mekkoa löytyi näköjään myös oranssina, joka oli vielä lisäksi tällä hetkellä alennuksessa -50%! Oranssi mekko löytyy TÄÄLTÄ!

Tuolta myydyimmät osiosta löytyy vaikka mitä muutakin kivaa, joten kannattaa kurkkailla! Osio löytyy TÄÄLTÄ!

Niin kauan kun kamppailinkin tuon mun juurikasvun kanssa ja pidin ”oma sävy takaisin”-operaatiota yllä, niin sorruin talvesta tietty värjäämään tyven vaaleaksi. Nyt jälkeenpäin näitä vanhoja kuvia katsellessa alkoi kaduttaa ja tekisi mieli värjätä tuo juurikasvu takaisin (:D), ei nimittäin varmaan kestäisi maltti odottaa taas lähes vuotta kun oma tyvi kasvaa luonnollisesti takaisin… Todennäköisesti menettäisin jossain välissä taas malttini ja värjäisin tyven vaaleaksi. On tämä naisten elämä sitten kertakaikkiaan vaikeaa päätöstentekoa!

Aivan ihana aurinkoinen sunnuntai ulkona! Itse tosin vietän tämän(kin) päivän kuumetta parannellessa kotona. Tulipa ainakin nukuttua maittavat yöunet ja katsottua eilen illalla Neloselta Tyttö sinä olet tähti 🙂

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892302)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.