Sunnuntai 10

Viikonloppu on mennyt kuumeessa lähinnä siis sohvalla löhöten ja leffoja katsellen. Sisällä makaaminen kotivaatteet päällä ei tällä hetkellä houkuttelisi enää pätkääkään, joten toivottava että kuume laskisi huomiseen mennessä ja pääsisi ihmisten ilmoille! Harmittaa, että meni aurinkoinen päivä ihan sivusuun helkkarin flunssan vuoksi.

Ostin Havaijilta American Apparelilta villit printtileggarit paluulennolle, kun oli pakko saada jotkut mukavat housut jalkaan kun oli matkustusaikaa kaikenkaikkiaan lentoineen ja kentillä odotuksineen se reilu vuorokausi. Voin todeta, että hyvä ostos oli! Vielä kun pääsisi pitämään näitä keväämmällä baltsujen ja pitkän paidan kanssa! 🙂
Ainiin.. Saatiin vihdoin ja viimein varattua äsken pitkän jahkailun jälkeen toukokuun lennot Balille!! Finskillä siis lennetään suoraan Singaporeen ja Singaporesta Denpasariin. Onko kellään kokemusta tuosta Finskin reittilennosta? Olisi kiva kuulla kokemuksia, ei ole pitkiin aikoihin tullut lennettyä noilla Finnairin pitkillä reittilennoilla 🙂 Suunnitelmissa on käydä ainakin Gili-saarilla ja Batu Karasissa, joten nyt tutkailemaan sisäisiä lentoja.

Nyt tortillojen kimppuun ja jatkamaan löhöilyä! Kivaa sunnuntain jatkoa teille 🙂

6 vastausta artikkeliin “Sunnuntai 10”

  1. Toivottavasti parannut nopeemmin kun mä, olin koko viikon kuumeessa ja sängyn oma. 🙁
    Pikasta paranemista 🙂

  2. Ihan totta, miten voit näyttää noin hyvältä kuumeisenaki!!!! Itse olen aina kauhea näky kun sairastelen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.