Hiusrutiinit step by step

Mun hiustenlaitosta on pyydetty usein postausta. En itse koe, että prosessissa on tosiaankaan mitään ihmeellistä, varsinkin kun tuntuu että nykyään poden hiuskriisiä vähintään jokatoinen päivä.. On se sitten kumma, kun ei ole koskaan hiuksiinsa tyytyväinen! 😀 Tässä kuitenkin kiteytetty step-by-step-postaus siitä, miten muotoilen hiukset ja mitä tuotteita käytän.

1. Suihkin pyyhekuivattuihin hiuksiin hiuksiinjätettävää hoitoainetta muutaman suihkauksen selvittämään takkuja. Käytössä on Tigin Rockaholic Born to Rock ja Label M:n Protein Spray. Harjaan kosteat hiukset selviksi aina Tangle Teezerillä, joka ei vahingoita märkänä harjatessa.

2. Latvoihin levitän yhden painalluksen joko Maroccan Oilia tai Paul Mitchellin Superskinny serumia siloittamaan. Päällisiin hiuksiin en viitsi näillä lotrailla, ettei tulos ole lättänä 🙂 Nämä kaksi ovat hiustuotteiden ehdottoman lempparit! Siloittavat, selvittävät ja varsinkin Moroccan Oil vielä hoitaa kivasti hiusta.

3. Kun tukka on suhteellisen selvitetty, lotrailen kolikon kokoisen lurauksen Tigin Superstar fööninestettä tyvestä puolipituuksiin. Tyveen suihkin vielä Redkenin rootlifting spraytä ja föönaan hiukset kuivaksi ensin Tangle Teezeriä käyttäen ja sitten isolla pyöröharjalla.

4. Riippuen siitä, haluanko suorat vai kiharat hiukset, valitsen raudan alle joko Redkenin suoristus-sprayn tai Moroccan Oilin suojaamaan hiusta. Suoristusrautana on aivan ikivanha Remingtonin rauta (uusi pitäisi ostaa) ja kiharrukseen vaihdellen Braunin ”piippari” tai Remingtonin kiharasauva. Ylläolevaa Redkenin kuivashampoota ja Tigin silottavaa Spoil Me:tä käytän yleensä aktivoimaan muotoilutuotteita seuraavana päivänä tai kun yritän muuten vain pelastaa auttamatta hiuskriisiä aamulla 😀

 Tulos on yleensä ainakin jotain tämän tapaista..
5. En ole kuukausiin käyttänyt lakkaa sen ollessa loppu, mutta yleensä on ollut tapana tupeerata tyveä kammalla ja viimeistellä lakalla. Ja sillä valmis!

Onko teillä samoja hiustuotteita käytössä? 🙂

6 vastausta artikkeliin “Hiusrutiinit step by step”

    1. No siitä en osaa sanoa, pidennyksillehän ei saisi käyttää tuuheuttavia tuotteita, mutta itse käytän kun en ole huomannut niiden menevän tuotteista miksikään vuosien varrella 🙂

  1. mistä löytäis juttua näistä froteepompuloista? 🙂 koitin etsiä mut en löytänyt. todellakin tarttis jotain hiuksille parempia pompuloita mitä nää perus!

    1. Hmmmm.. ne ovat siis semmoisia ihan tavis, mitä esimerkiksi lapsilla käytetään (:D), mutta pienempiä rinkuloita, tosi pehmeää matskua! 🙂

  2. Minullakin on tuo tigin superstar käytössä ja tykkään tosi paljon 🙂
    Aluksi vierasti tuoksua (siis ihan lonkerolle!), mutta olen jo tottunut.
    Huipputuote 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.