Uutuuspompuloita Glitteristä!

Bongasin joku viikko sitten Glitterin Facebook-sivuilta kuvan uutuuspompuloista, joita on tullut Glitsun valikoimiin. Kävinkin mielenkiinnosta eräs päivä töiden jälkeen matkalla salille napaamassa kolmen pompulan setin, joka oli tarjouksessa 2,5 eurolla. Vaihdoin jo vuosi sitten entiset ponnarit hiuksille hellävaraisempiin ”pieniin froteepampuloihin” välttyäkseni hiusten katkeilulta ja kiinnostikin vaihtelun vuoksi testailla, miten nämä mahtavat toimia.

Nämä olivat kuitenkin todella positiivinen ylläri! Pitää tukan napakasti kiinni, mutta pompula ei silti kiristä ja tuo materiaali on pehmeää, joten on varmasti hiukselle tavallista ponnaria hellempi. Täytyy käydä nappaamassa näitä vielä toinen setti kätköön, mikäli tuo 2,5 euron tarjos vielä pätee! 🙂

 Onko muilla kokemusta näistä?

7 vastausta artikkeliin “Uutuuspompuloita Glitteristä!”

  1. Aa, nämähän ovat Glitterin versio jenkkiläisistä TwistBandeistä! Omakohtaista kokemusta ei ole, mutta amerikkalaiset beauty vloggarit näistä ainakin ovat kohkanneet paljon. Mahtavaa, että näitä saa nyt siis myös Suomesta. Täytyy ehdottomasti käydä itsekin nappaamassa muutamat Glitteristä! 🙂

  2. Noille vois olla käyttöä. 🙂 Itse käytän aina niitä "normaaleja" kovakouraisia pampuloita, ja hiuksia katkeileekin aika paljon ;(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.