Iltapäivän chillausta ja alekoodeja!

Tulin juuri töistä kotiin kaupan kautta ajattelin viettää loppupäivän samalla tavalla kun eilenkin, eli keittämällä iltapäivä teen ja selailemalla jotain rästiin jääneitä hömppälehtiä, joiden lukemiselle ei tunnu koskaan olevan aikaa. Nukuin eilen koko iltapäivän ja flunssanjälkeinen väsymys meinaa painaa vieläkin päälle, mutta keksittävä jotakin puuhaa, että pysyy iltaan asti hereillä nuukahtamatta 🙂

Vetäydyin eilen kahden untuvapeiton alle parvelle ja katsoin iPadiltä Suomen Leijonan luolaa, joka on tällä hetkellä mun ihan lemppariohjelma! Oon siis maailman huonoin ihminen katsomaan telkkaria, odotin Diiliä kamalasti, mutta ei tuo julkkisdiili vain vedä vertoja sille tavalliselle. 

Ruusunmarjateetä ei voita mikään 🙂

Sain teille muuten pari alekoodia jakoon.. Eli mikäli on pistämässä Rapunzel of Swedenille hiustenpidennystilausta menemään, niin kannattaa tehdä tilaus nyt, koodi SHINE nimittäin antaa kaikkiin yli 30 euron tilauksiin kaupanpäälliseksi Shine Drops-pullon kiiltotippoja! 🙂 Koodi on voimassa 17.3 saakka. Rapunzelille TÄSTÄ! 

Koodi IINES taas antaa teille -15% alennuksen Spartoolta yli 100euron tilauksista. Eli mikäli mielessä tilata vielä pakkasille esimerkiksi UGG:sit tai kevääksi Converset (mitä oli muuten tullut tosi kivoissa väreissä), niin kannattaa ihmeessä hyödyntää alennuskoodi, joka on voimassa 31.4 saakka. Spartoolle pääset TÄSTÄ, UGGs-valikoiman löydät TÄSTÄ ja kevään Converset taas TÄÄLTÄ! Itselläni on vielä hakusessa kevääksi varrettomat Conssit, joita en onnistunut reissusta löytämään, pöh! 

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20179902)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19453286)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

8 vastausta artikkeliin “Iltapäivän chillausta ja alekoodeja!”

  1. Mä en saa tota alekoodia toimimaan :/ kun meen kassalle ni se heittää takas sen alkuperäsen summan, eikä siihen "syötä koodi" kohtaan kelpaa toi IINES….. en tiä toimiiko sitten muilla?

    Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.