Red Lips by Yves Rocher!

Sain alkutalvesta Yves Rocherilta testiin kolmen tuotteen huulisetin, joka nousikin kertaheitolla aivan lemppariksi! Setti sisälsi huultenrajauskynän, kosteuttavan huulipunan kirkkaanpunaisessa sävyssä ja lyömättömän Sexy Pulp-huulikiillon, jota olenkin tainnut täällä jo aikaisemmin hehkuttaa. Pakko myöntää, etten itse ole koskaan ollut huultenrajauskynien käyttäjä, mutta tätä testatessa huomasin, kuinka hyvin kynällä saa siistittyä huulimeikin ja tehtyä mainion pohjustuksen huulipunalle/kiillolle korostamalla huulten muotoa. 
Huulipuniakin olen oppinut käyttämään vasta viimeisten parin vuoden aikana, mutta lähiaikoina on ollut silläkin saralla laiskaa, kun päässä on pyötinyt pimeinä talviaamuina lähinnä vaan saada mahdollisimman yksinkertainen pikameikki aikaiseksi. Täytyypi ilmeisesti skarpata tämänkin suhteen nyt kevään tullen, kuinka se puna saakaan kevyestäkin meikistä heti siistimmän näköisen!

Huulikiilloista olen aikaisemmin suosinut lähinnä melko vaaleita kiiltoja, mutta tuo Sexy Pulp jättää huulille kauniin punan, jonka pito on hyvä, eikä lainkaan tahmaava. Kosteutus on oman kokemukseni mukaan aikalailla sama, kun useimmissa huulirasvoissa, joten monta kärpästä samalla iskulla! 😉 Tästä täytyypi pistää tilaukseen joku muukin sävy.

1. Huultenrajauskynä löytyy Yves Rocherilta täältä.

2. Kosteuttava huulipuna taas täältä. Itselläni sävy 32. Punainen.

3. Sexy Pulp-huulikiilto löytyy täältä. Sävyjä on monia kivoja, itselläni
on ollut käytössä siis tuo kuvan sävy 02. Kirsikkaroosa.


Muilla kokemusta tuosta huulikiillosta?! 🙂

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17642678)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

4 vastausta artikkeliin “Red Lips by Yves Rocher!”

  1. Mä tilasin juuri viime viikolla tuon huulikiillon! Tykkään kyllä todella paljon, ei tahmaa ja sävy on ihana. 🙂

    -Paula

  2. Viime kuussa oli Yves Rocherilla kaupanpäällisvalikoimassa tuo kyseinen huulikiilto ja vieläpä samassa sävyssä, niin valitsin sen. Olen välttänyt huulikiiltojen käyttöä, koska inhoan niiden tahmaavaa ja kosteuttamatonta ominaisuutta, mutta nyt innostuin tuosta, kun vielä ilmaiseksi pääsi testaamaan ja voi miten kivasti yllätyin! Tosiaankaan ei tahmaa ollenkaan, kosteuttaa ja tekee huulista täyteläiset ja pigmenttiä on sopivasti, vihdoin löysin ensimmäisen huulikiillon, jota voisin käyttää säännöllisesti, tähän asti olen ollut vain huulipunien ystävä. 🙂

    1. Mua harmittaa, etten tehnyt tilausta silloin kun tuo tosiaan tuli kaupan päälle! Mutta joo, itse myös yllätyin todella positiivisesti tuon kanssa, aivan huipputuote! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.