Nellyn intohimoinen kenkäviikko!

Nellyllä on käynnissä intohimoinen kenkäviikko ja sivuilla on pitkin viikkoa kaikkea kivaa kenkiin liittyvää.. Muunmuassa..

…On käynnissä kisa jossa on mahdollisuus voittaa itselleen kengät vuodeksi, saada selville testin kautta oman ”kenkäprofiilinsa”, sekä bongata useita kenkiä 30 euron hintaan! Itse osallistuin jo kisaan, joten toivotaan että onni suosii ja vuoden kenkäpotti kolahtaa tänne (sormet ristissä :D)!

Kenkäkamppista pääset kurkkailemaan tästä! Kilpailemaan vuoden kengistä pääset tästä! Arpaonnea! 😉
Mun piti kirjoittaa tänne aamuturinat, mutta tulikin niin hoppu töihin, että nyt vain menoksi!!Ihan näin kenkiin liittyen, olin eilen pitkästä aikaa töissä kiilakorkonilkkureilla ja johan oli kertaheitolla siistimpi olo. Olen niin kauan tyrkännyt mukavuussaappaat jalkaan aamuisin, ettei tarvitse kompuroida ulkona aamulla liukkaassa muutenkin silmät ristissä, mutta toivottavasti maaliskuu on nyt lopullinen kuukausi näiden talvireleiden kanssa, murr! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.