Torstai 14

Huhhuh, se olisi sitten kohta taas yksi työviikko selätetty ja edessä pari päivää lepäilyä, jessjess! Huomenna edessä vähän normaalista poikkeava työpäivä erinäisten koulutusten merkeissä, lähden ensi viikolla työnkiertoon pariksi kuukaudeksi, joten sen tiimoilta vähän tutustumaan uuden paikan toimintaan. Tuntuu hassulta palata vanhojen työkavereiden pariin vasta kesällä, mutta ehkä vaihtelu tuo lisää vaihtelua ja osaamista! 🙂
Oon kertakaikkiaan niiin iloinen tästä kevään alusta ja siitä, että ulkona on vielä valoisaa siihenkin asti kun vihdoin raahautun silmät ristissä illalla kotiin töistä. Tai no oikeastaan ollut herääminenkin jo paljon helpompaa, kun ulkona on jo aamuseitsemän aikaan valoisaa, sieltä se kevät tulee kovaa kyytiä, en malta odottaa!!

Tällä viikolla oli kynsihuoltokin.. Eli shamppiksilla mennään taas 😉
Nyt jatkan tuon mun erikoisen ja tosi terveellisen herkun, eli paistettujen nuudeleiden ja pekonin syömisen.. Maailman terveellisintä, kyllä.. Mutta kun himo iskee, niin se iskee 😀 Ja niin kauan kun puntari ei huuda hoosiannaa ja kolesteriarvot on enemmän kun kohdallaan, niin kai se näinkin hahah!
Ainiin ja tuo Spartoon alekoodi on nyt korjattu ja toimii nyt. Koodi IINES antaa siis -15% alennuksen Spartoolta kaikista yli 100euron tilauksista. Ja yli 100euron tilauksethan toimitetaan ilman postikuluja, joten esimerkiksi tilaus kaverin kanssa kimppaan kannattaa! 🙂 Koodi voimassa huhtikuun loppuun asti. Spartoolle TÄSTÄ kurkkimaan niitä UGG:seja (klik!) ja Consseja (klik!)
Ps. JESSSS Varrettomista valkoisista Consseista on tullut lisää kokoa 36!! Haluan!

2 vastausta artikkeliin “Torstai 14”

  1. Mulla on tismalleen samanlaiset kynnet kuin sulla! Tosin lisäilin niihin itse kultaisia timantteja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.