NeuLashin tuloksia..

Blogin kommenttibokseissa oli jossain välissä puhetta NeuLashin koostumuksen muutoksesta ja siitä, olenko testannut tuotetta tämän koostumuksen muutoksen jälkeen. Kuten täällä jossain välissä kirjoittelinkin, kysyin asiasta tuttavaltani joka toimii NeuLashin jälleenmyyjänä ja hän kertoi tuotteen koostumuksen muuttuneen alle prosenttiyksikön. Sain myös tietää, että koostumusmuutoksen ei pitäisi vaikuttaa itse tehoon muulla tavalla, kun pidentämällä hieman aikaa kunnes tulokset näkyvät. 

Itse aloitin uuden ripsenkasvatuskuurin tammikuussa Havaijilla muutaman kuukauden tauon jälkeen. Aloittaessa kuuria ripsissäni oli juuri alkanut uusi kasvukausi ja uutta lyhyttä ripseä pukkasi joka suunnasta. Meinasi olla jo kriisin ainekset kasassa, niin tarkka kun olen näiden ripsien kanssa 😀 

Reilun kuukauden käytön jälkeen ripsien kasvu hujahti taas kunnolla käyntiin ja tässä onkin tämänhetkinen tilanne.. Olen vähentänyt jo jokin aika sitten seerumin levitystä jokatoiseen tai jokakolmanteen iltaan, koska en edes halua ripsien kasvavan enää lisää pituutta. Ensimmäisellä kerralla Neukkarin kanssa, reilut pari vuotta sitten, sain megaräpsyt muistaakseni noin 8 viikon aktiivisen levityksen jälkeen.

Kun katselin joku aika sitten vanhoja kuvia, niin mietin miten olen kertakaikkiaan edes kyennyt elämään niin megapitkien ripsien kanssa, millaiset ne pisimmillään ovat olleet! (Välillähän jouduin jopa leikkelemään niitä lyhyemmiksi.)

Eli vaikka tuo ”vaikuttava” aine on nyt poistettu ripsiseerumin koostumuksesta, niin en itse ainakaan ole huomannut tehossa mitään eroa, eli edelleen jatketaan Neukkarin käyttäjänä! 😉 Kohta täytyykin käydä ostamassa uusi putkilo käyttöön Dui Clinicistä Lauralta.

 Ihanaa, perjantai!! Toivottavasti päivä vierähtää nopeasti!

Ps. Kamalaa, näin yöllä unta, että joku koitti ryöstää Bixua multa ja rosvo nappasi sitten Bixun flexin kuitenkin matkaansa. Samassa unessa olin myös Australiassa. Mielenkiintoisia nämä unet joskus.. 😀

20 vastausta artikkeliin “NeuLashin tuloksia..”

 1. Huikeen ihanat ripset! Eka kertoja kun blogias luin, luulin et noi on feikit 🙂

 2. Osaatko sanoa että voikohan tuota Neulashia käyttää samaan aikaan ripsienpidennyksien kanssa? Meinaa mennä omat ripset niin huonoon kuntoon, mutta minulla ei vaan kasva tuolla Neulashilla ripset, ajattelin kuitenkin että se voisi auttaa pitämään omat ripset paremmassa kunnossa.

 3. Osaatko sanoa, missä kaikkialla tätä myydään suomessa, vai tiedätkö vain ystäväsi paikan? 🙂
  paljon 'uudella' putkilolla on hintaa?

  Nim. ripsienpidennyksen turmelemat ripset…

 4. Voiko tuota neulash:ia enää ostaa mistään? sieltä omilta sivuilta se on ainakin poistettu myynnistä.

  1. No niinpä ei näköjään saa, johan on kumma! :O ei valitettavasti ole lisätietoa asiaan, mutta voin ilmoitella jos jotain kuulen.

 5. Hei, ootko jatkanut tän uuden neulashin käyttöä vielä? Toimiiko yhä yhtä hyvin kuin edellinen? Ostin itse juuri tämän uuden version joten olis kiva kuulla onko toiminut 🙂

  1. Juu toimii, päivittäin olen nyt käyttänyt 🙂 En tosin muista onko tuo menossa oleva putkilo sitä vanhaa koostumusta kun jossain myytiin sitä.. MUtta keväällä käytin uutta ja toimi kyllä myös 🙂

 6. Vielä sellanen tarkennus että oliko se uusi mitä käytit tätä "New improved formula"? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.