Weekend!!

Sain äsken vihdoin ja viimein vastailtua noihin rästikommentteihin, pahoittelut pienestä viivästyksestä. Eilen oli jokatapauksessa parhain päivä ikinä! Aivan loistava päivä töissä mahtavan porukan kanssa ja ilta kotona chillailua leffan ja minkäs muunkaan kun sipsien kera! 😉 Ja mikäs kruunaakaan viikonlopun alun paremmin, kuin hyvin nukutut pitkät yöunet. Kohta olisi tarkoitus lähteä Been kanssa lenkkeilemään Töölönlahdelle, jos vaikka sattuisi kevätaurinkokin vähän tarttumaan.. Tajusin vasta, että pääsiäiseenkin on enää vain pari viikkoa, joten pitäisi vissiin alkaa vähän suunnittelemaan senkin ohjelmaa.

Mitäs te meinasitte pääsiäisenä?
Tauolla tankkailtiin Piknikin smoothieilla 🙂

Ilmoittelen muuten lähipäivinä muutamasta jutusta, jotka olisivat myynnissä.
Eli toisinsanoen Michael Korsin Hamilton Tote konjakkisena ja kaksi
kelloa. Kuvia ja lisäinfoa tulossa todennäköisesti huomenna asian
tiimoilta 🙂 
Ainiin ja meinattiin eilen alkaa itkeä liikutuksesta kun luettiin tämä:
Muistin, että olin joskus aiemminkin nähnyt tämän kuvan ja aloin eilen kissojen ja koirien kanssa etsimään kuvaa googlen kuvahausta koirien iltarukousta.. Niiiin liikuttava!! :’) Nyt Bixu kainaloon ja paljon pusuja!
Kivaa ja aurinkoista lauantaita kaikille!!

5 vastausta artikkeliin “Weekend!!”

    1. 250e max, hinnasta voidaan neuvotella. Laukku on käytännössä uudenveroinen, jonka vuoksi en viitsi ihan ulosheittohinnalla myydä 🙂

  1. Pääsiäisenä olisi tarkoitus mennä kotiseudulle Ouluun, kun oon käynyt joulukuussa viimeksi. Muutenkin on tullut käytyä siellä aika vähän kun viime vuonna kävin vaan kolmesti. Tosin oltiin joka kerta melkeen viikko. Nyt ehditään olla vaan viikonloppu kun miehellä on töitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.