Kirppistelyä ja kevätaurinkoa!

Huhhuh, takana koko päivä kiertelyä Suvilahdessa kirppiksellä ja pitkin Tokoinrantaa promenoiden.. Käytiin moikkaamassa kavereita, jotka olivat kiertelemässä ja vapaaehtoisena töissä tuolla Kallion katukirppiksellä Suvilahdessa. Kirppis järjestettiin Kattilahallissa ja melkoinen hipstermekkahan se oli! 😀 Päivän ostossaldona oli 0,50 euron pehmolelu Bixulle, mutta olen jokatapauksessa ollut aina maailman huonoin kiertelemään kirpputoreilla..

Kirppikseltä Hakaniemen kautta Tokoinrantaan ja jäälle kävelemään (ja
ehkä ihan vähän myös yrittämään saada pientä päivetystä kevätauringosta
:D) ja sitten kävellen kotiin.

Oli muuten aurinkolasit ensimmäistä kertaa käytössä tänä vuonna!
Ronja 🙂

Hetki ehdittiin lämmitellä kotona, kunnes lähdettiin parin ystävän
kanssa vielä syömään läheiseen ravintolaan. Ensin oli aikeissa tuttu ja
turvallinen Weeruska, mutta jonot vapaisiin pöytiin olivat niin
päätähuimaavat, joten päädyttiin kotikulmien salaiseen vakkaripaikkaan,
joka nyt ei petä koskaan ;D Mutta kiteytettynä aivan loistavan onnistunut sunnuntai! Koko loppupäivä onkin mennyt sitten lähinnä tuota ruokaa sulatellessa, sekä sohvalla löhöten.. Mutta eikös se ole sunnuntaiden tarkoituskin?
Ja tulipahan räpsittyä ensimmäistä kertaa Jenkkireissun jälkeen kuvia oikealla kameralla muuallakin kun kotona, joten vähän vaihtelua vihdoin ja viimein tähän blogin kuvamateriaaliinkin, hahah!
 Oliko kukaan lukijoista tänään tuolla Suvilahden kirppiksellä piipahtamassa?

Ps. Joistain Nellyn viikonlopun suosikeista on vielä valikoimaa jäljellä -50%, joten kannattaa vielä kurkkailla ennenkö tarjous umpeutuu huomenna puolenpäivän aikaan! Kamppiksesta lisää tässä postauksessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.