Myydään: Guessin ja M By Marc Jacobsin kellot

Myyn pois kaksi kelloa, eli 2008 ostetun Guessin suosikkimallin ja Marc by Marc Jacobsin vuosi sitten ostetun Henry Glitz-kellon. Molemmissa kunto hyvä, Guessin kellosta loppunut patteri tällä hetkellä, eli vaatii vaihdon. Käytön jälkiä löytyy Guessin kellosta, jonka vuoksi en siitä kovin paljoa pyydä, naarmut ovat silti nähtävissä vain tarkalla silmällä katsoessa, eli mitään romua en ole myymässä. Guessin kellon ovh noin 170e, löytyy esimerkiksi täältä. M by MJ:n kello on moitteettomassa kunnossa ja käytetty varoen, kunto käytännössä katsoen uusi. Tilattu ShopBopista, mallia löytyypi vielä täältä. Ovh noin 220euroa. MYYTY!!

Guessin kellosta pyydän lähtöhintana 70 euroa + postarit ja Marc by Marc Jacobsin kellosta lähtöhinnan 120e+ postarit. Tarjouksia saa lähettää sähköpostitse: iines@it-aint-hard-to-tell.com , paras tarjous voittaa kaupan. Myös lisäkuvia voi pyytää sähköpostitse 🙂 Listaan Hamiltonin vielä myöhemmin tänne myyntiin!

3 vastausta artikkeliin “Myydään: Guessin ja M By Marc Jacobsin kellot”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.