Dr. Denim pastellisena

Noniin.. Juuri kun ehdin haikailla niiden Dr.Denimin Kissyjen ja Plentyjen kevätsävyjen perään, niin huomasin että niitä oli saapunut mm. pastellinsävyssä kevään uutuuksiin!! Kaikkia kokojakin oli vielä jäljellä, joten ajattelin vinkata teille asiasta vielä kun tavaraa riittää! 🙂 Olen nääääääiiin innoissani näistä!
Vaaleanpunaiset täältä
turkoosit täältä
keltaiset täältä
ja siniset täältä
Itse pistän tilaukseen nuo turkoosit, niin ihanat kun ovat!! Ja näistähän suosittelen valitsemaan mahdollisimman pienen koon, koska materiaali on todella joustavaa (eli housut ovat jalassa myös hyyyyyvin mukavat ;))!
Ja tänään tilatessa saa tilauksesta vielä -10% keskiyöhön asti kassalla koodilla nellycom10p, joten kannattaa hyödyntää edelleen!

3 vastausta artikkeliin “Dr. Denim pastellisena”

  1. Oho!! Aivan ihania, pakko pistää tilaukseen! Valinnanvaikeus vaan noitten värien kanssa!:D

  2. Noista housuista ei suositella ottamaan pienintä mahdollista kokoa (vaikka menisi siis jalkaan), koska se edesauttaa saumojen venymistä/ratkeamista, eikä silloin niitä saa palauttaa. Nykyään kun siis oikean kokoiset ja oikein pidetyt denimit saavat 3kk takuun ostohetkestä, mikäli juuri nuo saumat hajoavat. : ) Tämä pätee ainakin Carlings-myymälöistä ostettuna! -R

  3. Vaikka tykkään vaaleanpunaisesta, niin tuon väriset housut ei kyllä lämmitä silmään. En tiedä miksi, ehkä tulee vähän semmonen makkarankuori mieleen :D. On ne silti ihan nätin väriset, mutta joku niissä häiritsee. Tykkään kyllä siitä tummemmasta pinkistä. Muut värit on kyllä ihania, varsinkin tuon sävyinen sininen on tällä hetkellä mieleeni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.