Tiistai 19

Huomenna olisi sitten jo työviikko puolessavälissä, huhhuijjaa! Jännä kuinka sitä viikonloppua alkaa odottelemaan aina jo heti maanantaina 😀 Onneksi tänään vierähti työpäivä ohi ennätysnopsaa, toivon mukaan loppuviikko myös..

Haluaisin viikonloppuna raahautua elokuviin, tällä hetkellä leffassa pyörii nimittäin kaksikin elokuvaa, jotka haluaisin käydä katsomassa, Mama ja kotimainen 8-pallo, joka on kuulemma saanut ihan hyvät arvostelut. Yleensä mua alkaa ahdistamaan juuri tuon 8-pallon tyyliset elokuvat, mutta mitä olen kuullut, niin tuo elokuva ei olisi niin ahdistava. Ainakaan toivottavasti 😀 Onko kukaan käynyt katsomassa? Mitä piditte?

Kuvia viikonlopulta..


Tuli tosiaan vähän mässäiltyä, ensin lauantaina, sitten sunnuntaina ja vielä eilenkin Weeruskassa.. Nyt aika pitää loppuviikko ihan kotiruoka-linjalla!


Weeruskassa on jotkut teemaviikot menossa ja niiiiiin hyvä alkupala-platter!!
En kestä katsoa näitä kuvia 😀

..intialaista, mmm..

UGGs-tiimi ja Henkan hipster-villasukat 😀

Sunnuntaina oltiin käymässä tosiaan Kallion katukirppiksellä Suvilahdessa. Ostossaldona oli pieni pehmolelu Bixulle. T. Maailman huonoin kirppis-ihminen.

Grillattua kanaa Soul Kitchenissä, namii..

Tuli viikonloppuna onneksi vähän liikuttuakin. Jos nyt laskin oikein, niin ehkä muutama pisamakin ilmestyi jäällä juoksun seurauksena, jee! 😀

Ja lenkin jälkeen oli olevinaan vähän terveellisemmät välipalatkin 😀 
Nyt pitäisi kehitellä jotain syömistä, kun sain hoidettua maailman helvetillisimmän puuhan, eli tiskauksen pois päiväjärjestyksestä. Huomenna kyllä pakko ryhdistäytyä salille töiden jälkeen salille vetämään kunnon treeni!!

3 vastausta artikkeliin “Tiistai 19”

  1. Mä olin viime viikolla yhdellä kurssilla ja keskiviikkona tuli se olo, että harmi kun tää loppuu ja viikko on mennyt todella nopeasti. Joskus peruskouluikäsenä ahisti, kun "vasta" keskiviikko :D. Tosin tuo viime viikko oli muutenkin ihan mielettömän mukava vaikka olikin aika rankka.

  2. Mä taas oon kuullut tosta kasipallosta, että se on ihan hirvee! 😀 Raakoja murhia, ahdistusta, huumeiden käyttöä ja kaikkea mahdollista 😀

  3. Mä kävin kans kattomassa 8-pallon, mikä oli suuri virhe! 😀 Ahdistuin ja joitakin kohtauksia en vaan pystynyt kattomaan.. Ei ollut todellakaan mikään hyvän mielen elokuva, vaikka päättyikin loppujen lopuksi "hyvin". En lähtis suosittelemaan kenellekään. Mutta voithan sä käydä sen kattomassa, jos tuntuu, että handlaat niin ahdistavan leffan. Eikä se välttämättä sun mielestä oo niin hirvee, ku mun mielestä. Mutta tappamista, piikittämistä, raiskaamista ja muuta ikävää siinä oli :/

    t. Sanni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.