Silloin joskus

Pari viime päivää ovat olleet niin pitkiä, etten ole jaksanut könytä illalla koneelle bloggailemaan töiden jälkeen. Toissapäivänä olin 11h työpäivän jälkeen aivan naatti, vaikka koko päivä oli jo muutenkin yhtä katastrofia; lähdin kiireessä töihin aivan liian ohuella takilla, kaadoin kahvit lattialle ja puoliksi itseni ja työkaverin päälle, sähläsin bussien kanssa ja mun puhelin on alkanut soittaa ääniohjauksella itsestään ties minne, mikä on välillä hieman noloa 😀 Eilen nukahdin ensimmäisen kerran jo joskus iltayhdeksän jälkeen.. No mutta pitkien yöunien jälkeen on hyvä taas juhlia! Onneksi näitä kaoottisia viikkoja on hieman harvemmin.

Kävin keskiviikkona ostamassa uudet kengät ja eilinen koko päivän seisominen verotti vielä jalkojakin. Saappaista lisää kuitenkin myöhemmin! 😉 Taisi olla ensimmäinen ostos sitten Havaijin matkan. Ihan hyvin näköjään pysynyt tämä ostoslakko!

Siirsin vanhalta muistikortilta kuvia koneelle yksi päivä ja samalla tänne myös. Vitsi kuinka eri näköinen oon ollut 3 vuotta sitten!!

Nyt keitän vielä kolmannen ja neljännen kupin kahvia, jonka jälkeen lounastamaan ystävän kanssa! 🙂

Aurinkoista lauantaita kaikille! 🙂

5 vastausta artikkeliin “Silloin joskus”

  1. ootpa kaunis:) tee videopostaus! sun höpötyksiä on kiva kuunnella:D

  2. Mun mielestä näytät edelleen samalta, ainakin kuvissa! Kivoja kuvia! 🙂

  3. En tiedä miks mut mulla on menny ihan kokonaan ohi, missä työskentelet vaikka oon ollu lukija oli vuoden! Niin saisinkohan vihdoinkin siihen vastauksen? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.