Pääsiäinen!

Noniin, pääsiäinen!! Lyhennetty työviikko meni ihmeen hitaasti kun
tiesi, että torstaina klo13 käy matka kotiin pääsiäisen viettoon. Kävin
hakemassa kaupasta kaksi kassillista pääsiäisen ruokia, purin ne ja
kaaduin sänkyyn puolentoista tunnin päiväunille, eli näin alkoi pyhien
vietto täällä päin 😀

Nyt on nukuttu taas 11h yöunet ja aika alkaa
lepäilemään pari päivää, jonka jälkeen voisikin sitten kerrankin vähän
tehdä siivousta ja kaappien järjestelyä kun on ylimääräistä aikaa..

Minä, maailman laiskin leipoja ”leivoin” eilen illalla extempore tuon maailman yksinkertaisimman mustikkapiirakan (valmispohjalla tosin). Piirakka on aina parhaimmillaan seuraavana päivänä, kun on jäähtynyt ja jähmettynyt jääkaapissa. En aamulla malttanut odottaa iltaan ja oli pakko närsiä jo vähän 😀

Viime lauantaina käytiin ystävän kanssa syömässä lounaalla Virgin Oilissa. Kana-pekonipastavuoka oli namia, tosin melko täyteläistä. Näyttääpä tuo vuoka pieneltä tässä kuvassa, hahah!
Nyt ajattelin lähteä pienelle pääsiäisen juoksulle koiran kanssa, kun on noin hyvä sääkin. Hyvää pääsiäistä kaikille, levätkäähän kunnolla! 😉

19 vastausta artikkeliin “Pääsiäinen!”

 1. Tämä sun blogi on kyllä kykeneväinen kaikkeen, kohtalaisen kova dagen efter, ja päätin sitte tulla blogistas lukemaan darra-kapseleitten kilpailutekstejä, nii joha laski morkkistaso ! 😀 tää on parasta.

 2. Nam mikä mustikkapiirakka! Innostuin itsekin leipomaan tänään mustikkamuffinseja.. On ne mustikat vaan niin ylihyviä!:)

 3. hei,

  onko sulla vielä niitä niskavaivoja tai saitko miten ne loppumaan?
  Itsellä tuntuu että huono työpiste päätteellä aiheuttaa ongelmaa ja tämä on yhtä helvettiä..

  1. Ei ole ollut niin pahoja kun ennen, loppuivat itsestään kun piti kesäloman ja vaihtoi vähän erilaiseen työhön 🙂 Kannattaa olla yhteydessä työterveyteen, että jos työfyssari voisi tulla tarkastamaan sun pisteen ja säätämään kaikki kohdilleen!

 4. Luin sun chilipostauksen kun ajattelin itsekin kokeilla chilien kasvatusta. Sulla oli niin upeet puskat ja chilit, että houkutti itseäkin kokeilemaan 😀 Kaikki on jo valmista paitsi kasvualusta. Semmoinen kysymys olisi, että millaista kasvualustaa suosittelisit (ihan kukkamultaa, jotain toista vai mullan lisäksi myös sitä lekasoraa)? Ja desinfioitko mullan ennen sen käyttöä? Kiitos jos viitsit vastata 🙂

  1. Oon käyttänyt pääasiassa ihan kukkamultaa, nyt viimeisimpiin oon myös lekasoraa käyttänyt kukkamullan sekaan 🙂 Kumpikin todettu ihan hyviksi. Ja en ole desinfioinut multaa. Chilinkasvatus on kyllä niin koukuttavaa!! Kasvattamisen iloa! 🙂

 5. Heippa Iines!
  Etsin tuotetta kuiville latvoille, kumpaa suosittelisit, Paul Mitchellin super skinny serumia vai Moroccanoilia? Mulla on pitkät, vain latvoista huonokuntoiset hiukset ja mietin, että ostaisin jompaa kumpaa noista, mutta molempia en halua ostaa.

  1. Moroccanoil on öljynä varmaan hoitavampi, eli ehkäpä sitä! Hankala kysymys, kun tuotteet ovat tosiaan hieman erilaisia mutta molemmat todella hyviä! 🙂

 6. Vieläkö kauan ajattelit viettää pääsiäistä? Täällä jo kaipailtaisiin uusia postauksia! 🙂

 7. moikka! osaatko sanoa, onko tulossa lähiaikoina jotakin alennuskoodia tai vastaavaa isosmileen? olisi tarkoitus tilata vähän hampaidenvalkaisujuttuja, niin alennus olisi tarpeen 🙂

 8. Sinun kauttasi olen tutustunut Dr.Denim-housuihin. Olenkin todella tykännyt ja viihtynyt niissä.. kunnes sitten puin aamulla housut jalkaani ja ne ratkesivat! Kyseisiä housuja en ollut käyttänyt kuin muutamat kerrat, eli eivät todellakaan ole käytössä voineet hapristua. 🙁 Nyt pelkään aina kun on dr.denimit jalassa että ne ratkeaa jollain julkisella paikalla!!

 9. Sinulla on tosi mielenkiintoinen blogi! Eräs ystäväni on lukenut blogiasi jo monta vuotta ja tutustutti minut tähän. 😀

  t. Veera

  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.