Hello!

Kukkuu! Katoamistempun tehnyt Iines sai taas vaihteeksi raahattua itsensä tännekkin suunnalle! Katsotaan osaako sitä enää blogia kirjoitella, heh heh.. Pidin tänään töiden jälkeen kotona pienimuotoisen herkkuillan, kenties pienenä spurttina viikonloppuun. Leivoin nimittäin eilen poikkiksen synttäreiden kunniaksi mustikkapiirakkaa (ylläri, ylläri), nyt on masu niin täynnä, että loppuilta vierähtää varmaankin ihan sohvalla maaten.
Kesälomaan on tällä hetkellä aikalailla enää kuukausi aikaa, joten voisi vissiin kohta aloittaa senkin odottelun. Bali kutsuu siis toukokuun puolessavälissä! Vuokrattiin kiva villa kuukaudeksi, eli hotellin valinnan kanssa ei tarvinnut stressailla. En malta odottaa! 🙂
Kuluva viikko on pilvisyydestä huolimatta ollut ihan mukava, huomasin nimittäin alkuviikosta, ettei paljain sormin enää palele ulkona. Selvä kevään merkki siis!
Hmm.. Mitäköhän muuta maata mullistavaa lähiviikkoihin on sisältynyt..

No ainakin… Huomaatteko jotain erikoista?! 😀
Ei kynsiä!
Luovuin viime viikolla geelikynsistä, koska en yksinkertaisesti jaksanut huollattaa niitä. Omilla kynsillä en ole ollut yli kolmeen vuoteen, joten ehkä aikakin jo kokeilla taas näin.. Ja leikkiä kynsilakoillakin pitkästä aikaa 😀 Saa nähdä milloin sorrun taas kynsiin.
Pääsiäisenä käytiin pelaamassa Drag Bingoa..

Ja paistamassa makkaraa Cafe Regatassa! Nahkatakilla paleli vielä tuolloin niin pirusti. 

En malta odottaa viikonloppua, onneksi enää huominen pakertamista edessä ja pari päivää lepoa. Tulee kyllä kovin tarpeeseen 🙂

7 vastausta artikkeliin “Hello!”

  1. moikka iines! mää oon aivan sika onnellinen sun puolesta! näytät noissa kuvissakin niin onnelliselta ja te just näytätte että kuulutte toisillenne ja ihanaa että sun poikkis haluaa näkyä ainakin tässä postauksessa näissä kuvissa. Ootte suer ihania<3 kaua ootte seurustellu? Ihanaa kevättä teille molemmille!

  2. Ihanaa kun oot takas:) Oon tainnut tavata miehes ohimennen yhessä viimekesän surffitapahtumassa Hangossa, pieni maailma! Ja kevättä munkin puolesta teille! 🙂

  3. moi! olen lukenut sun kauan sitten kirjottaman postauksen neulashista ja kuinka hyvin se sulla toimikaan, nykyäänhän neulashia on uudistettu lääkeaineettomaksi, joten se ei tuskin niin hyvin toimi kuin ennen, käytätkö nykyään mitään ripsiseerumeita tai muuta sen tapasita? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.