Uusi tukka ja pälinöitä!

Hellurei! Vihdoinkin aikaa istahtaa hetkeksi rauhassa koneelle, koko viikko on taas menty ties missä. Ihme juttu kun olin ennen pahin nörtti ikinä, nykyään tulee taas sitten vietettyä aina vain vähemmän aikaa koneella.. Toisaalta ehkä ihan hyvä vaan. Heräsin aamulla ensimmäisen kerran jo ennen yhdeksää, enkä meinannut saada enää nukuttua. Väkisin vedin kuitenkin peiton korviin ja tulihan se uni sieltä vielä pariksi tunniksi. Ihanaa, kun ei ole lauantaiksi mitään tähdellistä menoa, tai niinhän sen varmasti kuuluukin olla 🙂
Kävin alkuviikosta Qhairissa kampaajalla huoltamassa pidennykset. Kylmäkeratiinien ”liima” oli jonkun aikaa maailmanlaajuisesti loppu, joten jouduin ”hätäratkaisuna” laittamaan reiluksi kuukaudeksi päähän ikivanhat teipit ja meinasi loppuvaiheessa palaa jo aivan käpy niiden kanssa. Musta tuntuu, että mun päässä ja hiuksissa yksinkertaisesti on jotain vikaa, koska en voi teippien kanssa pitää hiuksia korkealla ponnarilla ilman että teipit näkyy alta, maailman rasittavinta! Näitä naisten pinnallisia ongelmia..

Nyt on kuitenkin taas uudet hiukset kevääksi. Mun latvat on talven
vaalennuksen jälkeen taas niin järkyttävässä kunnossa, että alkoi jo
samantien kaduttaa, että ikinä hairahdin siitä mun ”raidoitetaan vaan
omaa hiusta”-kasvatusprojektista ja vedin koko tukan loppuvuodesta
kokoblondiksi. Nyt en raaskinut edes niitä raitoja ottaa, vaan vedettiin
kampaajan kanssa tyveä tummemmaksi ja kasvatellaan nyt taas (ihan
oikeasti tällä kertaa) sitä omaa väriä takaisin.

Yritin äsken vähän fiksailla yön jälkeen pörhiintyneitä hiuksia jonkun näköiseksi ilman suihkua, en nimittäin muistanut ottaa kuvaa kampaajan jälkeen, jolloin tukka olisi ollut vähän sileämpi kun tuo itsetekemä takkupesä 😀 Väristä ei nimittäin saa näiden kuvien avulla mitään selkoa! Täytyy ottaa seuraavan pesun yhteydessä parempia.

Sain vähän aikaa sitten Yves Rocherilta testiin huulipunia ja aivan parasta Sexy Pulp-huulikiiltoa, josta kirjoittelinkin aikaisemmin jo täällä (linkki aiempaan postaukseen)..
Huomasin Yves Rocherin kilpailun, johon osallistumalla voi joka viikko voittaa 90 euron arvoisen lahjakortin. Itse kävin osallistumassa, käy sinäkin! Kilpailu löytyy täältä!

Huulipunat lähtevät kohta testiin! En malta odottaa aurinkoa ja rusketusta, näyttää punatut huuletkin aivan erilaisilta ruskettunutta ihoa ja pisamia vasten! 😉 Tänään nimittäin enää vajaat 3 viikkoa Balin lomaan!!! Oujee! Täytyy vielä pähkäillä minkä koneen otan mukaan, olisi nimittäin tarkoitus postailla reissusta vähän ahkerammin, mikäli villassa vain toimii wlani.

Kivaa lauantaita! Nyt hurautan aamupala-smoothien ja sitten pähkäilemään illan suunnitelmia 🙂

7 vastausta artikkeliin “Uusi tukka ja pälinöitä!”

 1. Tyhmä toi Anonyymin kysymys!! Esitellä uudet hiukset mm! Minä ainakin olen lukijana odottanut juuri tätä päivitystä kun käyn itsekin Qhairissa Johannalla laittamassa pidennyksiä. Mikä toi sun kysymyksen pointti oli, Anonyymi?! 🙂

 2. Kyselen nyt Priorinista/Biotiinista, kun ainakin tuosta Priorinin käytöstä olet täällä blogissasi kirjoitellut ja mulla on joku hämärä muistikuva, että ihan kuin olisit joskus ostanut myös sitä Biotiinia:http://www.vitabalans.com/biotiinistrong/tietoa.html
  Olisin vaan kysellyt, että oletko käyttänyt molempia ja onko sulla jotain mielikuvaa, että kumpi noista on tehokkaampaa?
  Söin varmaan vuosi sitten tuota Biiotiinia ja silloin muistan, että jo parin viikon jälkeen huomasin, että hiusten lähtö vähentyi(pestessä) ja sitä kautta hiukset varmaan vahvistui. Kovin pitkään en tuota Biotiinin käyttöä jatkanut, ehkä pari kuukautta(?).

  Nyt sitten joskus tammi-helmikuussa aloitin tuota Priorinia käyttämään, kun mulla oli yksi prk sitä vanhaa(ei lisätty biotiinia), jota otettiin kolme päivässä ja nyt sitten olen pari kk syönyt niitä uudistettuja Priorineja ja oikeestaan vasta nyt olen huomannut, että hiusten lähtö on vähentynyt ja hiukset tuntuvat vahvemmilta. En tiedä, jatkanko enää tämän pakkakuksen lopetettuani tuota Priorinia(olen sitä sitten syönyt yhteensä neljä kk). Mietin vaan, että kun noilla on niin suuri hintaero ja Biotiini tuntuu olevan tehokkaampaa, että ootko huomannut saman eron?
  -K

  1. Heippa! Juu olen syönyt myös biotiinia erikseen, siitä en tosin mitään ihmeempiä huomannut, toisin kuin prioriinista.. Toisaalta nuo tulokset näkyvät vasta 3-6kk jälkeen, kun hius kasvaa niin hitaasti 🙂 Söin kyllä biotiinia tuolloin jossain vaiheessa samaan aikaan priorinin kanssa, kun siinä ei vielä itsessään ollut biotiinia.. Eli siis itse koen priorinin tehokkaampana ja huomasin siitä selvää hiusten vahvistumista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.