Hiioheii

Kivaa myöhäistä vappua kaikille ja toivottavasti teillä meni vappu riehakkaissa merkeissä! 😉 Itse vietin tiistaita ystävän luona ja jatkettiin matkaa sitten lähibaariin, josta tulikin lähtö kotiin jo puolenyön jälkeen. Eilinen taas vierähti toisen ystävän luona isolla porukalla vappubrunssill, josta taas kävi matka kaivarin ryysikseen. Hakaniemen Sävelen herkkujen kautta kotiin ja tänään reippaana töihin, not.. Onneksi eiliset säät ainakin suosivat vappujuhlijoita, kyllä se kesä sieltä kovaa vauhtia tulee!!

Kuluneen viikon instagram-saldoa.. Minut löytää sieltä edelleen siis nimellä iines

Viime viikonloppuna käytiin Kokomossa ahtamassa herkkuja ja juomassa vähän viintä.. Ensin oli tarkoitus mennä pihvihulluna testaamaan Stefan’s Steakhouse, mutta herättiin tähän illallistamis-asiaan vähän liian myöhään, eikä saatu enää pöytävarausta tehtyä. Onneksi Kokomokaan ei pettänyt! 🙂

 Porvoonkadun baari on vakkari..
 Golden Cap lähetti kotiinkuljetuksena uutuus-siidereitä maistettavaksi vapun kunniaksi, 
kiitos sinne!
 
 Valmiina vappua varten!

Ja olen ihan tyystin unohtanut hehkuttaa maasta taivaaseen tuota Valion uutta pinkkiä rahkaa! Aivan parasta!! Oon muutaman kerran vetänyt tätä lusikalla purkista pelkiltään, niiiiin hyvää! Harmi, että tuo on ollut kaupoista lähiaikoina monesti loppu..

Onko joku muu hurahtanut tuohon Valion uutuuteen? (Alkoi heti tehdä mieli…)
Vapun kuvasaldo jä hieman köyhäksi, kun en rehellisesti sanottuna muistanut räpsiä kuvia, hieman laiskistunut tässä asiassa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.