Pe 3

Huomenta! Tämähän on jo ennätys, kun on kerrankin arkiaamuna edes hieman aikaa rustata muutama rivi tekstiä tänne.. Olin eilen koko päivän aivan pihalla ja kuvittelin koko ajan olevan maanantai. Kävikö muilla näin?! 😀 Toisaalta ihan mukava yllätys näinkin päin, että ”maanantain” jälkeen koittaa viikonloppu näinkin nopeasti, heh.. 

 Meillä ei kerrankaan ole viikonloppuna suunnitelmissa MITÄÄN! Ihanaa kerrankin näin, toisaalta voisi korkata vaikka sisäpihan auringonottospotin ja ottaa hieman pohjaväriä Indoihin (reissussa suunnitteilla yllättäen vuosisadan rusketus kesäksi, ettei tarvitse enää loppukesästä asiasta täällä Suomessa stressata, haha!). Istuttiin toissasunnuntaina muutama tunti lähiterassilla paistettelemassa päivää ja tarttuihan se aurinko jo ihan kivasti. 

En tajua miten oon lähiaikoina onnistunut pudottamaan lattialle vaikka mitä meikkejä.. Luomivärejä, MAC:in aurinkopuuterin ja mitäköhän muuta.. Niillä hajonneilla murusilla yritetään nyt pärjäillä, kun ei raaski heittää roskiinkaan. Vissiin olisi keikka kemppaosastolle tiedossa lähiaikoina. Sieltä nyt taas tunnetusti tarttuu mukaan taas vaikka mitä muuta ylimääräistä, minkä vuoksi olen lähiaikoina muutenkin yrittänyt välttää keskustassa käyntiä. Tuntuu, ettei tällä hetkellä rahaa jää mihinkään, kun palkasta menee pakollisten menojen lisäksi säästöön vaikka mihin eri kohteisiin.. Mutta ehkä parempi näin! 😉

Mukavaa viikonloppua ja perjantaita teille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.