Lauantai..

Ihana päivä takana! Nyt on siivoiltu, pyykkäilty, käyty lenkillä ja otettu iltapäivällä kotipihassa aurinkoakin, eli voi hyvällä omallatunnolla vain kölliä loppuillan sohvalla. Nyt kun on saatu kaikki arkiaskareet hoidettua, niin voi huomennakin keskittyä lepäilyyn. ”Valitettavasti” joudun olemaan tänään illalla kotiyleisönä Suomen pelille, mutta ehkä siitäkin selvitään hengissä.. 😀
Korkkasin tänään siis ensimmäistä kertaa tänä vuonna pihakauden kotitaloni sisäpihalla! Auringossa tarkeni istuskella tunnin jo t-paidalla ja taisi muutama pisamakin tulla lisää.. Pientä pohjaa Balille siis.
Kaivelin jotain kuvia puhelimesta kuluneelta viikolta..

Jos sitä huomenna taas saisi patistettua itsensä juoksemaan, meinasi juoksupaidalla ja tuulitakilla tulla jo kuuma.. Ehkä sitä jo tarkenisi juosta jo pelkällä juoksupaidallakin 😀
Nyt ruokaa napaan ja löhöilemään, kivaa lauantaita teille!

4 vastausta artikkeliin “Lauantai..”

  1. eiks sua huoleta et aurinko vanhentaa ihoa? kyllähän tietty aurinkorasvat suojaa suurimmalta osalta uv-säteilyltä mutta eihän ne rasvat kaikelta suojaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.