Maanantai, TJ12!

 ..TJ12 kesälomaan nimittäin! 😉

Kiitos ensinnäkin vinkeistänne tuohon aikaisempaan muotoilurauta-postaukseen. Täytyy tässä vielä hetki vertailla hintoja ja tehdä pientä tutkimusta, että jatkanko Remington-linjalla vai satsaanko sitten vähän parempaan rautaan, valintoja, valintoja.. 🙂

Muhun on iskenyt joku ikävä kevätflunssa, jo eilen sunnuntaina oli vähän kurja olo ja tänään en meinannut pysyä töissä tolpillani, kun oli niin kamala ja oksetti. Nyt siis loppupäivä lepoa ja toivomaan, että tämä tästä helpottaisi. Voipi olla, että nuo ensimmäiset siitepölyt vielä maksimoivat tätä järkkyä oloa, tukkoisuutta ja väsymystä. Eipä noista antihistamiineistakaan kovin suurta apua ole.. Tämä nyt on näitä allergikkojen jokakeväisiä ongelmia, joiden kanssa vain tulee elää.

Tänään sai olla kyllä viimeinen kerta tänä keväänä kun jalkaan 
lähtivät talvisaappaat!!
Ja lounas. Tuli taas niin nälkä, kun näki tuon kuvan..

Ainiin! Sain teille jakoon alennuskoodin Onepiecen verkkokauppaan! 🙂 Koodi BLGR3 antaa nimittäin kassalla -10% alennuksen kaikista tilauksista. Kannattaa hyödyntää, mikäli on ollut mielessä Onepiecen hankinta! Onepiecelle pääset tästä!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(21005506)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

4 vastausta artikkeliin “Maanantai, TJ12!”

  1. Kiva kun jaksat taas päivitellä kuulumisia! Etsin tuossa keväämmällä jotain tietoa kiropraktioista ja löysin sellaisen mutkan kautta blogisi ja olen siitä lähtien seuraillut :), ei ole vaan aikaisemmin tullut jätettyä kommenttia. Varsinkin tykkään lukea matkakuulumisia, toivottavasti pääset bloggaamaan Baliltakin! Kohde olisi omallakin matkahaavelistalla…
    -Loomis

    1. Heheh, mäkin toivon että Balilla toimisi meillä wlani, että pääsisi päivittelemään kuulumisia! 😉 Sun täytyy ottaa seuraavaksi reissukohteeksi Bali, hihi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.