Hiusproblematiikkaa

Olen ehkä oikukkain ihminen maanpäällä, mikäli tulee kyse päättää siitä, millaisessa hiustyylissä pysytään! Tottahan se on, että vaihtelu virkistää ja välillä on kiva kokeilla jotain uuttakin, mutta päädyn nykyään aina vähän väliä jahkailemaan eestaas eri vaihtoehtojen välillä. Olen täälläkin avautunut monesti reilun vuoden kasvatusprojektistani, jonka tarkoituksena oli saada kasvatettua oma hiustensävy lähestulkoon kokonaan takaisin ainoastaan kevyesti raidoittamalla päällimmäisiä hiuksia muutamien kuukausien välillä, jotta yleisilme pysyi suhteellisen siistinä ja silti kohtuu luonnollisen ”blondina”.
Tuo projekti johti juurensa siitä, että olen monesti kantapään kautta kokenut sen, kuinka kampaajan penkissä väenvänkään päätän haluta sen kirkkaanvaalean tukan ja tuloshan on tietysti usein se, että jo valmiiksi vaalennettu latva harsoittuu ja katkeilee ajanmittaan ikävästi. Näin kävi myös viime marraskuussa, kun päätin taas haluta superblondiksi ja heitin reilun vuoden tyvikasvatukset kankkulan kaivoon yhden ainoan kampaajakäynnin aikana 😀 Ja taashan sitä alkoi pikkuhiljaa pieni katumus, kun etenkin Havaijin reissun jäljiltä pää oli aikalailla täynnä katkenneita haituvia..

Tässä hieman tukkaa viimeisen vuoden ajalta..
Siis apua tuo rusketus!! Ja omasta mielestäni olin viime kesänä kalpea! Näin sitä sokaistuu näköjään 😀
 Ahoi, sängystä ylös! 😀
Syksyllä tukka oli ehkä lempparein ikinä tähän asti, kiva sävy ja helppo sekä suorana..

…että laineilla!
Sitten sorruin siihen blondaukseen.. Että pitikin!
..jonka jälkeen menetinkin malttini ja kävin napsaisemassa tukan kampaajalla polkaksi.
Nyt jälkeenpäin tykkään noista kokovaaleistakin hurjasti, mutta sen hiuskatkeilun
jäljiltä voin sanoa, ettei ikinä enää! (Ja tässä meinasin ihan tosissaan pysyä, 
tai ainakin yrittää :D) Pituudeltaan nuo olivat maailman helppohoitoisimmat!
Ja tukka nyt. Tyveä värjätty siis tummemmaksi liukuväriksi helpottamaan tuota oman sävyn
kasvattamista. Nyt vain siis odottelemaan, että nuo huonot latvat kasvaisivat
nopeasti pois ja puolet hiuksista olisivat katkeilun jäljiltä muutakin, kuin 
15-20cm pitkää hamppua..
Joskus toivoisi, että hiukset kasvaisivat enemmänkin, kuin sen sentin kuukaudessa!
Loman jälkeen lähtee niin varmasti taas jokakeväinen Priorin-kuuri (linkki vanhaan postaukseen aiheesta) käyntiin.
Kamppaileeko kukaan muu samanlaisten massiivisten hiusongelmien kanssa? 😀 Kaiken ohella olisi tarkoitus hommata kesäksi uudet hoitavat hiustuotteet ja olenkin pähkäillyt lähinnä Kerastasen Bain1:stä, sekä sitten Maroccanoilin shampoota, hoitoainetta ja maskia. Onko kellään näistä kokemusta? Kampaamokaupassa ainakin sanottiin, ettei Bain 1:sen pitäisi pidennyksiä tuhota, koska ei ole kuitenkaan megahoitava, mutta onko kellään tästä kokemusta?

9 vastausta artikkeliin “Hiusproblematiikkaa”

 1. Heippahei taas ihanainen! Kirjoitinpa itse täysin samasta aiheesta juurikin tuossa tovi sitten itse, että sattuikin. 😀 Jos kiinnostaa, käy vilkaisemassa: http://blogilana.blogspot.fi/

  Ainut vain, että olin niin tylsä, etten näyttänyt naamaani kuvissa, koska olen niin nuhainen, ettei minusta saa millään tasolla kuvauksellista tällä hetkellä, toisin kuin sinusta. 🙂
  terkuin Ilana

 2. Vastaan tänne jotta varmasti näet vastauksen… 😀 eh…
  Oon siis yrittänyt monta, monta kertaa aiemminkin kasvattaa oman värisen takaisin, mutta lopulta tuloksetta, kuten arvata saattaa! Olen aina sortunut värjäämään/blondaamaan…huoh. Tämä on ehdottomasti pisin aika ala-asteen jälkeen, kun olen malttanut pysyä poissa blondausaineiden luota. Ja on tehnyt tiukkaa!
  Noita sinunkin kuvia katsellessa tuli (taas) sellainen olo, että joo, haluun blondin tukan. Sit ku katon peiliin, olen että ei ei ei, en halua! 😀 Hahah.
  Hauskaa iltaa!

  1. Hahah! Joo ja sama täällä.. Voisipa elää niin huoletonta elämää, ettei tarvitsisi välittää hiusten blondaamisesta, haha! Ja pöh, pöh, mulle tulee kans aina muiden kuvia katsellessa semmoinen olo, mutta nyt ihan tosissaan yritän pysyä aisoissa! 😀

 3. Voi että sulla on hienot hiukset ja olleet aina joka kuvassa 🙂

  Onko sun mielestä toi uusi neulash todella ihan yhtä hyvää kuin vanha? Kun katsoin edellisiä kuviasi niin ihankuin vanhalla neulashilla oisi ollut pidemmät ripset 😀 Siis itse käyttänyt kanssa kauan neulahsia mutta opiskelijan budjetilla pelottaa tilata uutta neulashia jos ei toimikkaan yhtä hyvin..

  1. Kiitos! Ja olen kyllä huomannut neukkarin tehoavan, mutta en niin hurjasti kun ennen! Syy voi tosin olla myös siinä, etten enää käytä sitä kuin muutamana päivänä viikossa 🙂

 4. Mä oon kohta vuoden kasvattanut omaa väriä esiin ja enää muutama kuukausi niin pääsen varmaan kaikesta puhkiblondatusta eroon. Varmaan kyllästyn tohon omaan väriin alta aikayksikön, mutta aattelin testata että mitä sieltä oikein tulee esiin 15 vuoden värjäämisen jäljiltä 😀

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  1. Ohhoh! Onneksi olkoon sulle onnistumisesta!! 😉 Toivotaan, että pysyt nyt tavoitteessa, ettei ala uudestaan taas koko rumba.. Olisinpa itsekkin tuossa vaiheessa jo 😀

 5. Mun ongelma on, että en saa punaiseen shiftaavaa väriä pois ja mun juurikasvu on aina aivan kamala 😀 ja tää juurikasvuhan näkyy ihan heti… se näyttää siltä että joku olisi tusauttanut paukkuraketin mun päähän. Sit ku joku opettais mulle hiustenlaittoa niin olisin tyytyväinen 😀
  Veronica

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.