Kenkäpoimintoja kesäksi!

Valkkasin Nellyn kenkäuutuuksista kivoja kappaleita kesäksi ja ajattelin jakaa lempparikengät teidänkin kanssa. Itselläni on ollut lähiaikoina hakusessa lähinnä matalapohjaiset sandaalit kesäksi, mutta en ole ehtinyt niiden etsimiseen kunnolla keskittyä, ennen tätä. Entiset Steve Maddenin nahkasandaalit alkavat olla jo aika kuluneet ja mua harmittaa aina kuluttaa lempparitavarat loppuun, varsinkaan jossei onnistu löytämään tilalle uutta vastaavanlaista 🙁 Viime keväänä tilatut Rebecca Minkoffin neonpinkit sandaalitkin ovat olleet niin kovassa käytössä, että uusille olisi kieltämättä eteisessä tilaa (tai sitten ei, hehh :D)..
1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8.

Huomasin, että näistä malleja 1, 6 ja 8 oli koossa 35, joka oli iloinen ylläri! Itselläni lähtivät tilaukseen siis nuo sandaalit (1), joita jäädään innolla odottamaan postin tuovan! 🙂 Ensin pähkäilin myös vaihtoehdon 4 kanssa, mutta parempi pelata varman päälle noiden kokojen kanssa ja ottaa suosiolla tuo pieni.

Myös nuo turkoosiset (7) kävivät mielessä, näyttäisivät nimittäin niiiin hyviltä ruskettuneella iholla, mutta pelottaa pelailla noiden kokojen kanssa. Olisipa edes yhden koon suurempi jalka!! Toivottavasti sandaalit ehtivät saapua vielä ennen Balin reissua!

Nellyllä on vielä tosiaan koko toukokuun ilmaiset toimitukset yli 50 euron tilauksista! 
 

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892302)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

2 vastausta artikkeliin “Kenkäpoimintoja kesäksi!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.