Mekkoja kesän arkeen ja juhlaan!

Keräsin netin valikoimista kollaasin muutamista kivoista kevät/kesämekoista, joista kolme lähtikin tilaukseen ja testaukseen kotiin! En ole hetkeen ehtinyt selailla kovin aktiivisesti nettikauppoja, mutta aiemmin mulla oli semmoinen tunne, että kaikista ihanista mekoista meni koot aina alta aikayksikön. Yllättävää, että monesta ihanuudesta oli vielä vaikka kuinka kokoja jäljellä! 🙂

Yleensä löydettyäni jotain kivaa, pistän tilauksen menemään, kun on aina tottunut siihen, kuinka ne kivat kappaleet myydään loppuun hujauksessa.. Näistä taisi kaikista olla vielä ihan reippaasti kokoja jäljellä! Lisäksi kaikki näistä pyörivät kohtuuhinnoissa 🙂 Varsinkin nuo pitkähihaiset mekot yhdistettynä kevät- tai kesäiltana farkkutakin tai nahkatakin ja korkeiden korkojen kanssa! Niitä kelejä odotellessa!!

 1. / 2.

3. / 4. / 5. / 6.
 7. / 8. / 9. / 10.
11. / 12. / 13. / 14. / 15.
Arvaatteko mitkä kolme pistin tilaukseen? 😉 Nelly tarjoaa toisaan edelleen yli 50 euron tilauksiin ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Tämän vuoksi pistinkin nyt useamman mekon tilaukseen, että pääsee testailemaan kotoa käsin. Näitä siis odottelemaan niiden tilaukseen pistettyjen sandaalien lisäksi! Nellylle tästä!

3 vastausta artikkeliin “Mekkoja kesän arkeen ja juhlaan!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.