Toive: Lempparikoruni vol 3

Vajaan neljän vuoden asuste- ja koruliikkeessä työskennelleenä olen viime vuosina totuttautunut isoista ja näyttävistä muotikoruista lähinnä pieniin ja sirompiin koruihin. En tiedä mistä johtuu, mutta nykyään en yksinkertaisesti kykene käyttämään isoja kaulakoruja tai isoja roikkuvia korvakoruja, ehkä tämäkin on joku totuttelukysymys ja kun töihinkään ei voi suoranaisesti joulukuusena mennä 😉

Mun työkaveri ehdotti yksi päivä eri postausehdotuksia blogiin ja sehän passasi mulle, kun tuntuu, että olen tämän ”ei-niin-aktiivisen” blogijakson aikana itsekin sokaistunut näille postausideoille, hahah!

Tässä siis tämän hetken lempparikoruja..

Korvakoruista käytössä on tällä hetkellä Marc by Marc Jacobsin nappeja ja Glitterin aitohopeisia nappeja, jotka ovat kestäneet käytössä moitteetta jo useampia vuosia! Ylemmässä kuvassa M by MJ:n korut siis takarivillä ja Glitterin napit etummaisella rivillä. Noita Glitsun nappeja löytyy vielä vaikka kuinka monet lisää eri värisinä ja kokoisina, mutta olen tykästynyt lähinnä noihin peruskirkkaisiin ja helmisiin. Hintaa noilla aitohopeisilla on muistaakseni (tai ainakin ennen oli) noin 9-13 euroa ja ovat kyllä aivan paras ostos! Olenkin näitä hehkuttanut jo aikaisemmin ja ovat kyllä joka sentin arvoiset, varsinkin mikäli ei ole nikkeliallergian vuoksi mahdollista metallisia koruja käyttää. 
Itselläni ei yksistäkään ole kivet lähteneet irti, mutta periaatehan näillä ”muotikoruilla” on, kuten hintaakin katsomalla on selvää, etteivät ne ole tarkoitettu käytettäväksi esimerkiksi suihkussa ja yöllä.. Vesi heikentää kivien liimausta ja kosteus+auringonvalo taas sitten metallisten korujen pinnoitetta, mikä saa korut tummumaan. Säilyttämällä korut siis hyvin, esimerkiksi korulippaassa kuivassa ja pimeässä, saa näiden edullistenkin korujen elinikää pidennettyä huimasti! Aitohopeiset koruthan saa tietysti aina puhdistettua takaisin kirkkaaksi. Eivätpä ole yhdetkään Glitterin korvakorut tummuneet! Pienenä vinkkinä siis korujen säilytykseen.

Nuo Marc by Marc Jacobsin napit on kaikki tilattu ShopBopista. Kaikkein lemppareimmat M by MJ:n napeista oli näiden lisäksi vielä rosekultaiset sydännapit, jotka kuluivat ja tummuivat käytössä, jonka jälkeen sain niistä aivan kamalia allergiaoireita! Eli noilla yksillä rosekultaisilla napeilla mennään siis tällä hetkellä, hakusessa olisi nyt uudet rosekultaiset napit vähän kestävämpänä, esimerkiksi kultaisena, jolloin niistä olisi iloa pidemmäksi aikaa 🙂 Itseasiassa nuo M by Marc Jacobsin sydännapit ovat ainoat nappini ikinä, jotka ovat meneet käytössä niin huonoon kuntoon, että poisheittäminen on edessä. Mikä harmittaa, koska olisi odottanut niiden kestävän aktiivisessa käytössä edes reilun vuoden..

Korut ja ranneketjut..

Kultainen nimikoru saatu aikoinaan nimesi.fi:stä, keskimmäinen rosekultainen peace-koru tilattu Shopbopista ja hopeinen nimikoru myös aikoinaan saatu blogin kautta. Myös vastaavanlaisia siroja riipuksia olen yrittänyt etsiä netistä, myös tuosta rosekultaisesta olisi kiva löytää kaunis aitokultainen yksilö 🙂

Ranneketjuista rosekultainen Love-koru (myös ostettu Shopbopista), jota käytän peace-korun kanssa settinä, sekä aitohopeinen ristiketju Glitteristä.

Sekalaisia rannekoruja.. Nämä ostettu joku aika sitten KappAhlin alehyllystä eurolla kesäksi! 😀
Ylhäältä päin järjestyksessä kulta-turkoosinen SOPHIE by SOPHIEN rannerengas, joka on ollut parin vuoden ajan kovassa käytössä ja aivan lemppari 🙂 SOPHIE by SOPHIETA myydään myös esimerkiksi Nellyllä ja olenkin harkinnut pinkin vastaavanlaisen tilaamista. Kiinnostuneille renkaat löytyvät täältä!

Värikkäät kolmen renkaan setit ostettu Jenkeistä talvella ja tuovat kivaa piristystä asuihin kesäksi 😉 Mulle on haasteena löytää tarpeeksi pieniä rannerengaita, jotka eivät heilahda ranteesta veks, mutta kyllä niitäkin aika-ajoin onneksi tulee eteen.

Kelloista vakkarikäytössä ovat olleet nämä kolme Korsin kelloa. Vaihtelen kelloa sen mukaan, laitanko kultaiset, hopeiset vai roseiset korut 😉
Rosekultainen siro kello saatu aikoinaan lahjaksi, keskimmäinen kultahopeinen ostettu Jenkeistä ja tummatauluinen rose-kulta-hopeinen tilattu myöskin Shopbopista (ei tietääkseni enää saa tätä mallia), tosin tuosta rosekultaisesta löysin yksi päivä Nellystä vastaavanlaisen isomman version (löytyy täältä!). Omani on Net-a-Porterista ja myytiin aikoinaan heti loppuun, enkä tuon jälkeen ole sitä liikkeissäkään nähnyt.. 🙁
Silloin harvoin kun nykyään käytän ”isompia” korvakoruja (vaikkeivat nämäkään nyt kovin massiivisia tosiaan ole, heheh), on käytössä yleensä nämä sulkakorvikset, jotka ostin viime kesänä myöskin KappAhlista, joka on muuten ollut lähiaikoina aika yllättäjä näiden korujen suhteen! 😉

Ei kellään olisi tiedossa mitään mekkaa, josta onnistuisin löytämään lisäystä 
tuohon mun rosekultaisten korujen kokoelmaan?!

4 vastausta artikkeliin “Toive: Lempparikoruni vol 3”

  1. Tykkään ihan hirveästi M by MJ:n nappikorviksista, niissä on vaan ihan liikaa vaihtoehtoja mitä haluaisin :D. Oon myös ihaillut pitkään Michael Korsin Logo korviksia sekä kultaisena että hopeisena. Yleensä tykkään käyttää vaan nappikorviksia mutta jostain syystä haluaisin noi lukkokorvikset vaikka ne on roikkuvat.

  2. Hei Iines! Tuo hopeinen nimikoru, onko se Carrie-mallia? Mikä fonttikoko?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.