Jenkkituliaiset

En olekaan vielä ehtinyt kirjoitella Sephoran tuliaisista, joita lähti matkaan Sephorasta taannoisella Havaijin reissulla. Eihän tästä nyt ollutkaan kun se 3 kuukautta aikaa.. 😀 Ja toisekseen, luulin vielä julkaisseeni tämänkin postauksen, mutta enpä näköjään.. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Sekoan aina Sephorassa, tämmöiselle kosmetiikkahullulle se on vihoviimeinen paikka, tai siis anteeksi lompakolleni! Jotain vakkarituotteita löytyy joita hamstraan aina, kuten nuo Smashboxin O-Plump-huulikiillot. Nyt O-Plumpeista lähti mukaan tuommoinen limited edition-versio, joka muuttuu huulilla ihon ph:n mukaan kultaisesta persikkaiseksi, ihan lemppari. Nuo huulikiillot myös turvottavat aavistuksen huulia.

Kaverille vein tuliaiseksi noita Sephoran huulipunia/kiiltoja ja samalla ostin yhden itsellenikin. Kieltämättä hyvä ostos olikin! Bare Escentualsin Buxom lips-huulikiiltoja löytyy jo muutama, mutta noiden tahmaamaton koostumus on oikein kiva huulilla, joten tulee hamstrattua aika-ajoin. Ei tahmaava ja samalla hieman viilentävä, I like!

Meri hehkutti jo joskus ajat sitten tätä Fairydropsin ripsiväriä ja olihan sitä pakko päästä testaamaan! (Ehkä vähän myös ton söpön pakkauksen vuoksi :D) Harja tuossa on melko erikoinen ja koostuu kolmesta pallukasta, kuten tuossa paketin kuvassa. Pysyvyys taas on samanlainen kun Sensain ripsiväreissä, eli lähtee pestessä pois palasina. Kovana Sensai-fanina tykästyinkin tähän kovasti! Onko joku muu testaillut? Kohta tämäkin putkilo jo vetelee viimeisiään ja päädyttävä taas Sensain pariin.. Ellei onnistuisi Singaporen kentältä tätä bongailemaan.
Sitten niihin Victoria’s Secretin vakkarituliaisiin.. En ole enää aikoihin jaksanut raahata reissusta kotiin muita kun noita pieniä hajuvesiä, nuo isot bodymistit, kosteusvoiteet ja muut kun vievät aina matkalaukussa niin pirusti tilaa. Noissahan on aina kaikkia tarjouksia, 5 tai 7 tuotetta 25 tai 30:lla dollarilla ja yleensä tuleekin sikahalvaksi ottaa noita se maksimimäärä, mutta sitten se tilaongelma 😀 Nyt lähti kuitenkin matkaan Strawberries & Champagne-bodymist, josta tuli uusi lemppari! Pure Daydreamilta sitten taas suihkusaippua ja hajuvesi. Tuntuu ettei näitä edellisiäkään VS:n juttuja saa koskaan käytettyä loppuun, kun uutta taas pukkaa.

Muutenkin ollut kamalat vieroitusoireet lähiaikoina kosmetiikkaostoksille, parin vuoden jäljiltä aurinkopuuteri vetelee viimeisiään (tai siis putosi lattialle) ja joku uusi peiteainekin pitäisi ostaa testiin, ja, ja, ja.. no kaikkea kivaa reissuun!

6 vastausta artikkeliin “Jenkkituliaiset”

  1. "Created by a TV-personality" aiheutti hyvät naurut 😀 Mielenkiintonen harja, kaikki mitkä lupaa taivuttaa ripsiä kiinnostaa meikäläistä. Laita joskus kuvaa tuosta ripsarin harjasta? T. Pitkät, mutta piikkisuoraan alaspäin sojottavat ripset 🙁

  2. Olis kiva tietää miltä toi O-Plump näyttää huulilla 🙂 Tykkään kovasti siitä alkuperäisestä, ja tää limited edition kuulostaa tosi kivalta!

  3. Mulla on kolme viikkoa Floridan matkaan niin luen näitä sun postauksia läpi että mitä kaikkea pitää muistaa ostaa ja tehdä! 😀 itsehän olen siellä asunut joskus aikoinaan vuoden, mutta nopeasti nuo unohtuu…
    Veronica

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.