IsoSmile-alekoodia!

IsoSmilen alekoodien perään on taas kyselty ja sainkin teille jakoon toukokuuksi uuden koodin! Mikäli on aikeissa hampaidenvalkaisu esimerkiksi kesän juhlia varten, nyt on oiva tilaisuus tilata valkaisuliuskat 🙂 Vihjailinkin blogin Facebook-sivuilla alkuviikosta tulevasta koodista alkuviikosta.

Eli koodi SA624686 antaa kassalla kuponkikoodi-kohdassa 5 euron kerta-alennuksen kaikista vähintään 35 euron tilauksista IsoSmilen verkkokaupasta. Koskee siis sekä tahnoja, että liuskoja. Postikuluthan sisältyvät tilauksissa hintoihin. Koodi on voimassa 31.05.2013 asti. Edelleen suosittelen noita Advanced- tai Professional-liuskoja ja tilaamaan ohelle ylläpitäväksi tuotteeksi tuon valkaisevan hammastahnan, joka jo itsessään poistaa tummentumia ja pinttymiä, eli pidentää valkaisutuloksen kestoa! Itselläni tuo tahna on jatkuvassa käytössä, tosin kohta olisi ajankohtaista vetää myös pitkästä aikaa valkaisukuuri liuskoilla.

Ja huom, selvennykseksi vielä, kopioitu IsoSmilen verkkosivuilta: 

Jos tilaus on yhteensä 22 euroa tai vähemmän, saat sen suoraan postilaatikkoosi.

Tullimaksut (tulli + ALV) ovat asiakkaan vastuu. Suomen tulli vaihtoi vuoden 2013 alussa rajora, joiden ylittyessä tilaukset ovat tulliselvityksen alaisia eli maksettavana on tulli + ALV. Jos tilaus ylittää 22 euroa, saatat joutua maksamaan 24% ALV:n ja tullin tulliselvityksessä koko tilauksen hinnasta. Tullia ei peritä alle 150 euron ostoksista. Hampaiden valkaisu tuotteiden tulli on 0%.

IsoSmilen verkkokauppa löytyy siis täältä!

2 vastausta artikkeliin “IsoSmile-alekoodia!”

  1. Moikka! Paljon toi Fairydropsin ripsari makso ja ootko ollu tyytyväinen? Sulla on ihan mielettömät ripset, ja aina niin hyvin laitettu! I love <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.