Cartier LOVE-bracelet

Olen jo jonkin aikaa himoinnut Cartierin ikisuosikkia, nimittäin LOVE-rannerengasta. Hinnat

noissa alkuperäisissä renkaissa liikkuvat ihan kohtuullisissa sfääreissä, joten tuosta rosekultaisesta kaunokaisesta on turha ihan hetkeen haaveilla, ellei nyt satu lottovoitto kohdalle.. Jos nyt edes sattuisi lottoamaan 😀

Viimeisen parin vuoden aikana olen rakastunut päätä pahkaa rosekultaisiin koruihin ja asusteisiin ja alkanutkin hamstraamaan pientä rosekultaista kokoelmaa. Aitokultaiset rose-korvanapit ovat olleet jo jonkin aikaa hakusessa, mutta vielä ei ole oikeanlaisia osunut eteen. Onhan se totta, että on jossain vaiheessa kannattavampaa satsata se muutama satanen nappeihin, jotka kestävät ikuisesti, kun metallisiin, jotka tummuvat käytössä.. 😉 No etsintä jatkukoon niiden osalta!

Nyt taas ihailemaan noita rannerenkaita.. 
Mikäs näistä allaolevista on teidän lempparisävy? Onko joku muu 
ihaillut samaista rannerengasta?

Löysin netistä vastaavanlaisia versioita tuohon Cartierin yksilöön ja ajattelin laittaa vinkit jakoon!

1. Sophie By Sophie täällä / 2. Sophie by Sophie täällä / 3. Sophie by Sophie täällä/ 4. NLY Accessories täällä / 5. Bijoux By Us täällä/ 6. NLY Accessories täällä / 7.  NLY Accessories täällä / 8. Bijoux By Us täällä
Renkaat 1-3 ovat Sophie & Sophien ja 6-7 taas Nellyn omaa mallistoa. Itse olisin ensin klikannut ostoskoriin tuon nro 2:sen, mutta pieni koko oli myyty loppuun, joten päädyin tuohon nro 8:aan samassa tilauksessa kun ne sandaalitkin 😉 Saa nähdä miltä rengas tuntuu livenä ranteessa!

2 vastausta artikkeliin “Cartier LOVE-bracelet”

  1. Onko sun ruusukultainen MK kello menettänyt sävyä? Siis tullut metallinsävyä esiin.. Ostin sulta aikoinaan ruusukultaisen ja siihen on tullut sävyn menetystä.. 🙁 tiedätkö tästä? Luin netistä että on ihan yleistäkin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.