Tiistai 14

Huhheijjaa! Vihdoin pääsee hieman rentoutumaan pitkän päivän päätteeksi. Olo oli koko päivän ravaamisen jäljiltä niin tuskainen ja tunkkainen, että tie kävi suihkuun melkeinpä samalta ovenavaukselta kun kotiin pääsin. Koti on päässyt alkuviikosta niin kamalaan kaaokseen, että pakko oli hieman raivailla ja järjestellä paikkoja, huhhuh! Nyt aikaa hetkinen rauhoittua, vastailla sähköposteihin, katsella telkkaria ja löhöillä sohvalla  🙂

Kävin ensin töiden jälkeen värjäämässä ripset reissuun Dui Clinicin Lauralla. Nyt kelpaa katsoa aamulla peiliinkin, kun ei ole kestovärin kanssa aivan yhtä karun näköinen ilman meikkiä kun yleensä. Ripset on täytynyt käydä värjäämässä jo melkein vuoden ajan, mutta en ole vain keksinyt paikkaa, minne varata aikaa värjäykselle.. Olin tänään menossa muutenkin Dui Cliniciin ostamaan uuden NeuLash-putkilon ja hokasin sitten aamulla, että Laura varmasti osaa värjätä luotettavasti myös ripsiä ja oikein mainiothan niistä tuli, jee! Ripsiepisodin jälkeen kävin kiertelemässä läpi koko Stockan kemppaosaston (paha paikka, u know..) ja ostamassa vaikka mitä reissuun ja jotain ihan muuten vainkin.. Kerrankin kun keskustaan asti kaupoille jaksaa raahautua, haha!

Nyt on sitä valuuttaa!!

Löysin tänään kaupasta mielenkiintoisen Skyr-uutuuden! Yleensä ostan vain vanilja-Skyriä, koska siinä on parhaimmat ravintoarvot, mutta tänään bongasin hyllystä yhden ainoan purkin tätä uutta Kuningatar-Skyriä. Ja kyllä kannatti, ihan superhyvää! Ei ihmekkään, että hyllyssä oli tosiaan vain se yksi purkki jäljellä, voi tietty olla myös mahdollista että kivan pinkki purkki on vedonnut naisväestöön 😉 Suosittelen lämpimästi testaamaan! Tässä siis arvot aikalailla samoissa, kun siinä vaniljassa.
 Eilen ostin pitkästä aikaa vitamiiniveden metromatka-evääksi! ;D
Kommentteihin vastaaminen on hieman viivästynyt, pahoittelut tästä! Lomaltaedeltävä kiire on nimittäin tupannut iskemään, kun on ollut kaikenlaista muistettavaa, mutta pyrin vastailemaan kommentteihin viimeistään huomenna kun kiireet hieman päiväksi hellittävät.

Nyt lepoa! Heipat 🙂

13 vastausta artikkeliin “Tiistai 14”

  1. Mamma on lähdössä Balille? Miksi et vaihda siellä fyrkkaa, tulee muuten huomattavasti edullisemmaksi!!??

  2. Joo I know, siks vaihdoin vaan parilla sadalla ja kaverille myös, kun pitää maksaa villan vuokra heti käteisenä saapumisiltana! 🙂 Loput otankin euroina ja vaihdan siellä!

  3. Mistä Dui Clinicistä haet Neulashia? Itselläkin ollut jo jonkin aikaa loppu ja kesäksi ois kiva saada 🙂 Ja paljonko se siellä kustantaa?

    1. Okei, kiitos tosi paljon! 🙂 pitääpä kipasta sinne joku päivä. Ihanaa lomaa sulle!

  4. Inhoon kun ihmiset pitää paskaisia kenkiään metrojen penkeillä… Tohon on sit kiva seuraavan istua 🙁

    1. No eivät onneksi olleet kuin sen 5 sekuntia. Todennäköisesti tuolla penkillä on ennen minua voinut istua joku minun kengänpohjianikin likaisempi tyyppi 🙂

  5. Mä maistoin joskus Skyrin mustikkaa, kun se taitaa olla ainoa mitä oon nähnyt kaupoissa. Tai viimeksi oli jotain muutakin, mutta jäi sillä kertaa ostamatta. Tänään ois tehnyt hirveästi mieli jotain rahkaa tai jogurttia. Mä oon yleensä aika huono syömään jogurtteja ym.., mutta joskus niitä alkaa vaan tehdä ihan älyttömästi mieli.

  6. Hei noita uusia skyrrejä on myös uuniomena esim, sekin ravintoarvoiltaan samanlainen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.