Viikonlopulta

Viikonloppuna tuli puuhailtua vaikka mitä! Tästä johtuen väsähdin molempina päivinä jo heti iltapäivästä ja lauantaina tulikin nukuttua aamulenkin jälkeen päikkäritkin. Sunnuntaina uhmasin siitepölyväsymystä ja lähdettiin Jutan kanssa aamulenkille. Olin 1,5h reippaan kävely/juoksulenkin jäljiltä niin puhki, että tuli suihkun jälkeen maattua nenä kiinni iPhonessa peiton alla reilu tunti. On nuo viikonloput sitten rankkoja! Varmasti allergia ollut suurimpana syynä tuohon päiväväsymykseen lähiaikoina.

Pientä lenkkeilyä olen pyrkinyt pitämään aamuisin yllä varsinkin
viikonloppuisin, että olisi edes suhteellisen ok kunnossa kesäksi tämän
koko talven kestäneen mässäilyn jäljiltä 😀 Yllättävän helposti juoksuun taas koukkuuntuu näin hyvien kelien tullessa!

Laiskan välipala.. Valion pinkki rahka ja purkki ananasta mössättynä sekaisin, namii!
Voiko enää simppelimpää olla 😀
10km aamulenkin jälkeen suuhteellisen poikki..

Lenkkeiltiin viikonloppuna myös vanhaan tuttuun Pirittaan istuskelemaan hetkeksi..

Kyllä se kevät on virallisesti täällä, kun tarkenee juosta t-paidalla, eikös?! Tänään on pakko tehdä listausta tavaroista joita täytyy vielä hommata reissuun. Eilen kävin vaihtamassa Forexilla valuutan ja olen viimeinkin miljonääri, ainakin näin Indonesian valuutassa 😉 Tehtiin viime perjantaina parin työkaverin kanssa kimppalotto ja päätettiin, että nyt rikastutaan. Eilen toinen näistä työkavereista sitten vitsaili, että taisi ennustus tavallaan mun osalta toteutuakkin.. Ehheh, sitä oikeaa miljoonaa tässä edelleen odotellessa!
Nyt yritän alkaa taltuttaa tätä mun tukkaa työkuntoon ja etsimään vaatteita, mukavat päivät!
Ps. MIKSI noista ukkosista hehkutetaan säätiedotuksissa, mutta eivät ikinä osu kohdalle?! Haluan kunnon ukkosmyräkän!!!

4 vastausta artikkeliin “Viikonlopulta”

  1. Matkapostausta, joo (siis ainakin naiselle se suunnittelu on ihan yhtä tärkeää)! Huomasin muuten, että säkin olet löytänyt Bare Mineralsin Buxom lip glossin. Sitä kun on nykyään törkeän vaikea paikallistaa, ainakin niissä väreissä mistä ite tykkäisin, osaisitko vinkata mitään vastaavaa tuotetta? Jota saisi ihan täältä kotimaasta? Tai edes tilattua! -loomis

    1. Joo se on hyvää! En kyllä valitettavasti vastaavanlaista osaa neuvoa, itse aina olen reissuilta sitä ostanut.. :/ Ja toivottavasti matkajuttuja tulossa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.