Raitamekossa

Aamun kiireiset raapustukset ennen koulutukseen lähtemistä, iik! Sain tänään nukkua ennätyspitkään, kun päivä alkaa tänään poikkeuksellisesti vähän myöhemmin. Silti heräsin eilen JA tänään ensimmäisen kerran tasan 5.55, pelottavaa. Eilen pyörin sen jälkeen vielä lähes tunnin sängyssä, tänään sain onneksi vielä vajaaksi pariksi tunniksi unta.
Ostin eilen Stockalta Alternan aivan mahtavaa shampoota ja hiusnaamiota, joita testailin juuri aamulla hiustenpesun yhteydessä. Täytyy piakkoin esitellä ne täällä, suosittelen lämpimästi! Olin hyllyllä ensin Kerastasen ja Maroccanoilin tuotteiden edessä, joita olin itseasiassa lähtenyt alunperin hakemaan, mutta myyjä sai suostuteltua Alternaan noiden sijaan ja hintakin oli ihme kyllä alhaisempi, vaikka olen aiemmin luullut Alternaa ökyhintaiseksi ja sen vuoksi karttanut sitä kampaamotuotehyllyllä.. 🙂
Jotain asua vähän aikaa taaksepäin.. Vielä en ole ollut liikkeellä ulkona sääret paljaana, mutta sitä odotellessa! Noilla kalkkissäärillä nyt ei vielä olisi vielä edes ulos lähtemistä 😀

Mitäs täältä taskusta löytyykään.. 😀

Ja ihme on tapahtunut!! Tilasin joskus viime syksynä Campadresta Steve Maddenin kamppiksesta ylläolevat kengät koossa 35. Useimmiten se kolmevitonen(kin) on omaan jalkaani ihan reippaasti liian iso, mutta näiden kohdalla voisi kyllä sanoa, että se on jo melkein liian pieni!! Ensimmäiset kengät ikinä, joiden kohdalla moinen ongelma, hahah!
Mutta nyt sinne töihin, adioos!

4 vastausta artikkeliin “Raitamekossa”

  1. Hej! Saako udella, paljonko ne Aldernan tuotteet maksoivat Stockalla? Kampaaja on joskus käyttänyt niitä, ja hinta oli hänellä jotain 70 per pullo, joten en silloin raaskinut ostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.