Bijoux by US-peace-rengas rosekultaisena!

Sain eilen postitse osan viime viikkoisesta Nellyn tilauksestan (linkki postaukseen täässä), joka sisälsi myös tuon ihanan Bijoux by US:in Peace message-rannerenkaan, kuten instagramissa eilen vilautinkin (löydyn sieltä siis nimeltä iines) Ei olisi voinut tilaus mennä paremmin ja olen todella tyytyväinen tuohon rannekoruun! Lähtee nimittäin käyttöön jo heti tänään. Toivotaan, että tulee kestämään myös kovaa käyttöä, heheh 😉
Toimitus sisälsi myös tuo tilaamani sandaalit (jotka esittelin tässä postauksessa), joista nuo littanapohjaiset olivat perfect, mutta turkoosit lähtevät palautukseen liian isona, nyyh.. Mutta toiset pääsevät esittelyyn myöhemmin!

Rosekulta nyt vain on niin kaunista koruissa!! Eiköhän tämä juuri ja juuri korvaa sen Cartierin LOVE-braceletin, ainakin hetkeksi… Sitä lottovoittoa edelleen odotellen 😉
Tuo Peace-koru löytyy siis täältä ja Bijoux By US:illa on muitakin ihania rannerenkaita, 
jotka löytyvät täältä! 🙂 Ja huom, tuota omaani löytyy myös keltakultaisena!

Mitäs pidätte?

4 vastausta artikkeliin “Bijoux by US-peace-rengas rosekultaisena!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.