Paikkailuja.. TJ1!

Aloitin eilen vihdoin ja viimein alustavan pakkauksen. Mikä siis omalta osaltani tarkoittaa sitä, että heitin avonaiseen matkalaukkuun umpimähkään mm. bikineitä, kenkiä, johtoja ja muunlaista roinaa, joista alkaa tänään vielä loppukarsinta ja tietysti vaatteiden valinta.. Nyt illalla sain vihdoin suurimman osan pakkauksista hoidettua ja huomenna vielä loppukarsinta tavaroiden kanssa. Ajattelin matkalaukun sisältöä kuitenkin lähinnä sillä mielellä, että mielummin liian vähän, kuin liian paljon. Ja ennemmin jättää ”epävarmat” romppeet kotiin ja ostaa Balilta sitten kesäksi kivoja vaatteita, niin ei jää turhaan vaatteita käyttämättä ja ylimääräistä painoa kotimatkalle.

 Maailman järjestelmällisin pakkailija moikkailee 😀
Bixu lähti tänään hoitoon loman ajaksi ja ikävähän sitä pikkutuhisijaa tietysti tuli!! Onneksi mukaan pakattiin monta lempilelua, unipeitto ja hoitopaikka on niin kiva, että pieni varmasti nauttii näistä kolmesta viikosta täysin siemauksin!

Nyt täytyy vielä laatia pakkauslistaa, että tulee varmasti kaikki kamat mukaan.. Onneksi huomenna töiden jälkeen vielä muutama tunti aikaa laittaa hommat kuntoon ennen lähtöä. Pientä matkakuumetta kieltämättä jo havaittavissa!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.