Singapore

Terkkuja Singaporen kentältä pikaisesti! Ilmainen wlan mahdollisti pikaisen kännypostauksen ennen Balin lennon boardingia. Lento Helsingistä Singaporeen meni mun osalta maailman helpoiten, nukahdin heti illallisen jälkeen ja heräsin sopivasti 2h ennen laskeutumista, onneksi oli yölento! Saa nähdä miten ensi yönä sitten tulee uni.. Onneksi siinä hetki vierähtää kun saa villalla tavarat purettua ja jotain ruokaa haettua. Huomenna toivottavasti (!!!) aurinkoa, täällä nimittäin ainakin aivan pilvistä..

2 vastausta artikkeliin “Singapore”

  1. kertoisitko vähän tosta sun lennosta, varasitko finnairin kautta koko homman vai? ollaan hankkimassa kans lentolippuja balille, ja mietityttää se, kui paljon vaihtoaikaa pitäis varata jos jatkolento tehdään eri lentoyhtiöllä, mutta varataan kaikki finnairin kautta.. että riittääkö reilu tunti vai tuleeko varata aikaa laukkujen selvitykseen. onko sulla kokemusta tästä?:)

    1. Varasin lennot momondon tai ranrapallon kautta, eli jatkolento kuului valmiiseen lentopakettiin, ei tarvinnut itse sen koommin asian kanssa stressailla 🙂 Itselläni oli vaihtoaikaa 2h, eli aika täpärällä mutta tullessa jatko oli järjestetty niin, että mut haettiin jatkolennolle semmoisella kärryllä ja ajettiin finskin lennolle, että varmasti ehti hyvin. Varaan aina lennot varaussivuston kautta (eli en itse lentoyhtiön), joten noista en osaa oikein sanoa.. Luulisi ainakin, että tulee kenties hintavammaksikin, jos varaa suoraan lentoyhtiön sivuilta? 🙂 En tosin ole varma! Kokeile esim rantapalloa tai momondoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.