Double Six

Huomenta Balilta!! Syödään juuri aamupalaa rantsuravintolassa ja kohta ensimmäinen päivä käyntiin leppoisasti rannassa makoillen. Saatiin eilen jo tavarat purettua villalla ja käytiin hakemassa skootterilla vielä vedet ja vetämässä indoillalliset pikaisesti napaan. Nyt vaan pirusti aurinkorasvaa ihoon ja vähän väriä pintaan!!

Sain illalla villan omistajalta lainaan hetkeksi mokkulaan, joka toimi niin helkkarin hitaasti, ettei facebookkiin kirjautumisestakaan tullut yhtään mitään, eli läppärillä en pääse villalta postailemaan, mutta kuitenkin ravintoloissa yritän ainakin näitä pikapäivityksiä tehdä ja raahailla sitä läppäriäkin mukana, että saa kunnon kuviakin latailtua! 🙂

Mutta nyt lomailua!!!!

2 vastausta artikkeliin “Double Six”

  1. Mukava lukea lomapäivityksiä, pitäkää mukava ja rentouttava loma! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.