Brekkis

Syötiin just Merin kanssa aamupala rantsukahvilassa ja nyt ottamaan aurinkoa rannalle.. Vedän täällä mun perus lomadiettiä, eli aamupalaksi pirusti hedelmiä ja kahvia, lounas sama homma, saa nähdä kuinka paljon tällä kertaa poistuu nesteitä! 😀 Kaapataan illalla Meri meidän kanssa illallistamaan, niin saan hetken ajan vaihtelua tuohon poikaporukkaan, hahah.

Eilen iltapäivän köllin rantsumakailun jälkeen villalla poolilla, kunnes meni täysin pilveen, toivottavasti tänään poutaisempi sää!

Toivottavasti tää puhelimen auto correct ei oo heittänyt mitään noloja kirjoitusvirheitä tähän tekstiin 😀 nyt rantsuun!!

4 vastausta artikkeliin “Brekkis”

  1. hei,

    Sinulla oli Michael Korsin kelloja myynnissä?? Menikö ne kaikki. En enään löydä postausta. Olisin tehnyt tarjouksen…

  2. Hei osaatko suositella jotain ravintolisiä, jotka vois parantaa ihoa tai auttaa ruskettumaan? Löysin ebaysta jotain mytan rusketuskapseleita, oonko harhateillä 😀 Olis kiva kuulla mitä ravintolisiä itse vedät ja myös niistä detox kuureista ois kiva kuulla jälleen.

    Ja ainiin mainitaan nyt samalla et lempparikosmetiikkaa ja hiustuotteita sais myös esitellä 🙂 Sun suosittelemana olen muutamia tuotteita ostellut ja pitänyt niistä. On vaan niin vaikea ilman suosituksia ostaa mitään uusia tuotteita joita ei tunne.

    1. Itse ainakin ihan luontaistuotekaupoista ostanut karoteenitabletteja, esim. maxosol on hyvä! 🙂 Voin tehdä jossain välissä postauksen taas lempparikosmetiikasta !:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.